Skocz do zawartości

Historia edycji

wwo

wwo

12 godzin temu, katani napisał:

Nie czepiam się. Mam akwarium 550l i u mnie dwa chodzą na 100%. Na 30% to woda ledwo się porusza.

Zasiedlam akwarium małymi szczepkami, nie kupuje od razu dużych  w tym dużo odmian zoasów, które dużo miejsca nie zabierają, do tego bardzo "lekką" konstrukcję skalna zbudowaną na bazie skały RRR branches i przy dwóch gyre 350 ustawienie 30%(po czyszczeniu) to jest maks jaki mogę dać. Z czasem i w raz ze wzrostem  moc będę zwiększał więc nie porównuj zarośniętego zbiornika do młodnika i to jeszcze w dużo mniejszym litrażu 

wwo

wwo

11 godzin temu, katani napisał:

Nie czepiam się. Mam akwarium 550l i u mnie dwa chodzą na 100%. Na 30% to woda ledwo się porusza.

Zasiedlam akwarium małymi szczepkami, nie kupuje od razu dużych  w tym dużo odmian zoasów, które dużo miejsca nie zabierają, do tego bardzo "lekką" konstrukcję skalna zbudowaną na bazie skały RRR branches i przy dwóch gyre 350 ustawienie 30%(po czyszczeniu) to jest maks jaki mogę dać. Z czasem i w raz ze wzrostem  moc będę zwiększał więc nie porównuj zarośniętego zbiornika do młodnika

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.