Odpowiem Ci z wlasnego doswiadczenia, mialem zbiornik podobny wymiarami, na tym tidala 55, swietnie sie spisywal i oswietlenie od maxspecta mjl165 szczerze polecam do takiego zbiornika, odpieniacz sobie narazie daruj, ja swojego czasu tez dolozylem a pozniej wywalilem i szczerze zadnych wiekszych roznic nie zaobserwowalem, zawsze mozesz dolozyc pozniej po za tym ten 9004 chyba bylby troche za wysoki wzgledem wysokosci zbiornika i tafli wody w srodku:( jak juz 9001, albo jak kolega wyzej wspomnial zrob akwarium najwieksze jakie mozesz ale z panelem filtracyjnym, duzo wiecej mozesz tam upchac, ja mam teraz taki zbiornik bez przegrod w srodku i grzebien po calosci, porownujac akwarium plus kaskada do akwarium z panelem to drugie dla mnie jest duzo bardziej funkcjonalne i estetyczniejsze
Historia edycji
Odpowiem Ci z wlasnego doswiadczenia, mialem zbiornik podobny wymiarami, na tym tidala 55, swietnie sie spisywal i oswietlenie od maxspecta mjl165 szczerze polecam do takiego zbiornika, odpieniacz sobie narazie daruj, ja swojego czasu tez dolozylem a pozniej wywalilem i szczerze zadnych wiekszych roznic nie zaobserwowalem, zawsze mozesz dolozyc pozniej po za tym ten 9004 chyba bylby troche za wysoki wzgledem wysokosci zbiornika i tafli wody w srodku:( jak juz 9001, albo jak kolega wyzej wspomnial zrob akwarium najwieksze jakie mozesz ale z panelem filtracyjnym, duzo wiecej mozesz tam upchac, ja mam teraz taki zbiornik bez przegrod w srodku i grzebien po calosci,
Odpowiem Ci z wlasnego doswiadczenia, mialem zbiornik podobny wymiarami, na tym tidala 55, swietnie sie spisywal i oswietlenie od maxspecta mjl165 szczerze polecam do takiego zbiornika, odpieniacz sobie narazie daruj, ja swojego czasu tez dolozylem a pozniej wywalilem i szczerze zadnych wiekszych roznic nie zaobserwowalem, zawsze mozesz dolozyc pozniej po za tym ten 9004 chyba bylby troche za wysoki wzgledem wysokosci zbiornika i tafli wody w srodku:( jak juz 9001
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.