.
.
W dniu 13.06.2023 o 22:31, Nemoaqua napisał:Ale raczej można powiedzieć, że w ten sposób można kontrolować populacje Aiptasji i nie doprowadzę do eksplozji populacji tego ukwiała.
3 godziny temu, Nemoaqua napisał:
W dniu 13.06.2023 o 22:31, Nemoaqua napisał:Ale raczej można powiedzieć, że w ten sposób można kontrolować populacje Aiptasji i nie doprowadzę do eksplozji populacji tego ukwiała.
3 godziny temu, Nemoaqua napisał:Od kilka dni Sarcopython się nie pompował a dzisiaj zobaczyłem jak coraz bardziej jest oklapnięty. W ciągu ostatnich dni w akwarium zrobiłem podmianę ale problem rozpoczął się przed podmiana. Akwarium jest w kuchni i przez ostatnie dni trochę więcej było smażone. Na powierzchni akwarium zobaczyłem powłokę jak w akwariach słodkowodnych bakteryjna. Nie jestem w stanie powiedzieć czy ta powłoka była wcześniej na powierzchni. Podobnie inny koralowiec lps nie pompuje się od kilku dni.
Do akwarium nic nie wpadło. Czy spotkaliście się z sytuacja, ze dość wytrzymałe koralowce jak Sarcopython mogą być narażone na opary w kuchni o ile tam kiedyś trzymaliście akwarium?
Możliwe że zrzuca skórę, może być nawet przez tydzień oklapnięty. Raczej mało prawdopodobne żeby mu coś zaszkodziło.
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.