JerzyB Report post Posted August 21 (edited) Witam Zauważyłem , że mój krab co noc siedzi w Stylophora milka .Co on tam robi , też tak macie ? Pozdrawiam Edited August 21 by JerzyB (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alcoholik Report post Posted August 22 Witam może żywi się czymś, mój mitrax co noc wchodził na gonioporę i jak by swoimi szczypcami głaskał ją jak by coś zbierał i puźniej wkładał do mordki Quote Share this post Link to post Share on other sites
JerzyB Report post Posted August 22 No chyba polipów nie pożera bo Milka wygląda normalnie. Dzisiaj w nocy siedział na drugiej , ciekawie to wygląda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gora Report post Posted August 22 Hej, No niestety ale trzeba uważać na te kraby. Mój został eksmitowany jak posmakował w zoasach. Przez jakiś czas był spokój i zjadał tylko glony ale jak posmakował zoasów to glony go nie interesowały i całymi nocami siedział i podjadał korale. Quote Share this post Link to post Share on other sites
JerzyB Report post Posted August 22 8 godzin temu, gora napisał: Hej, No niestety ale trzeba uważać na te kraby. Mój został eksmitowany jak posmakował w zoasach. Przez jakiś czas był spokój i zjadał tylko glony ale jak posmakował zoasów to glony go nie interesowały i całymi nocami siedział i podjadał korale. A jednak szkodnik , dzisiaj dłużej zawieszę wzrok , co on tam robi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alcoholik Report post Posted August 22 2 godziny temu, JerzyB napisał: A jednak szkodnik , dzisiaj dłużej zawieszę wzrok , co on tam robi Nie polipów nie ruszał, wyglądało to tak, polipy pochowane i jak by z tkanki coś zbierał, na drugi dzień gonia normalnie się otwierała Quote Share this post Link to post Share on other sites