Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

nie wiem ile ona byla w baniaku,  u mnie lezala w wodzie z rok albo 2 lata ?  Wodoszczelne właściwości CX 5 pozwalają stosować go do miejscowego uszczelniania konstrukcji betonowych oraz do tamowania lokalnych przecieków wody.

Predzej skała "zmurszeje" niż ten CX5 pusci.  To co mialem to bylo Marco Rocks - niektore kawalki bylem w stanie w palcach pokruszyc. Dlatego wszystko IMHO jest uzaleznione od tego co kleimy, jak wyglada ta spoina etc. I jesli juz to raczej tak jak pisal @Katani - to skała się kruszyła a nie CX5 odchodził od skały. Jak się obawiasz to wklej pręty akrylowe by wzmocnic konstrukcję.  Stonefix tez jest na bazie cementu tak jak CX5 ;)

I jedno i drugie w swojej karcie charakterystyki ma zdanie: 
Zawartość chromu (VI) nie przekracza 2 ppm w okresie ważności wyrobu. 

Cóż za zbieznosc ;) 

VDR

VDR

nie wiem ile ona byla w baniaku,  u mnie lezala w wodzie z rok albo 2 lata ?  Wodoszczelne właściwości CX 5 pozwalają stosować go do miejscowego uszczelniania konstrukcji betonowych oraz do tamowania lokalnych przecieków wody.

Predzej skała "zmurszeje" niż ten CX5 pusci.  To co mialem to bylo Marco Rocks - niektore kawalki bylem w stanie w palcach pokruszyc. Dlatego wszystko IMHO jest uzaleznione od tego co kleimy, jak wyglada ta spoina etc. I jesli juz to raczej tak jak pisal @Katani - to skała się kruszyła a nie CX5 odchodził od skały. Jak się obawiasz to wklej pręty akrylowe by wzmocnic konstrukcję.  Stonefix tez jest na bazie cementu tak jak CX5

VDR

VDR

Predzej skała "zmurszeje" niż ten CX5 pusci.  To co mialem to bylo Marco Rocks - niektore kawalki bylem w stanie w palcach pokruszyc. Dlatego wszystko IMHO jest uzaleznione od tego co kleimy, jak wyglada ta spoina etc. I jesli juz to raczej tak jak pisal @Katani - to skała się kruszyła a nie CX5 odchodził od skały. Jak się obawiasz to wklej pręty akrylowe by wzmocnic konstrukcję.  

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.