Godzinę temu, JerzyB napisał:Ty to chyba jesteś jakiś nieudacznik życiowy . Wybory przegrywają Twoi , Polska jest be Unia też . A w akwarium pewnie masz plagę za plagą.
Standardowo dla przedstawicieli nasiąkniętych TVNem - zamiast argumentów to bluźnierstwa i jakieś wycieczki osobiste W dodatku nie rozumiesz słów których używasz. Nieudacznik życiowy by nie zmienił zatwierdzonego projektu drogi. Nieudacznik życiowy nie dostałby kasy na konto w ciągu kilku dni po kilku e-mail do Ministerstwa Srodowiska i Klimatu (inni czekali miesiącami na wypłatę dofinansowania). Nieudacznik życiowy nie skorzystałby z wszystkich możliwych programów rządowych - jak Mój Prąd, Czyste Powietrze czy Moja Woda. A jak to w biurokracji bywa - nie zawsze wszystko szło tak jak powinno przez widzimisię urzędników. Jak mi nie chciano wytyczyć granic działki po tym jak mi zabrano ziemię pod ścieżkę rowerową, to skończyło się na wizycie u starosty radomskiego. Słupki tyczące na nowo moją posiadłość postawiono nim z tej wizyty wróciłem do domu.
Jak zażądano ode mnie wyznaczenia nowej organizacji ruchu na czas budowy mostka to Pan urzędnik tez usłyszał parę cierpkich słów z KM Policji - wystarczyło włączyć głośnik by wszyscy dookoła słyszeli jakie zdanie ma Policja na ten temat. I pieczątkę pod projektem przybił już bez wydziwiania przy szyderczych uśmieszkach kolegów będących w pokoju.
W moim odczuciu dość zaradny jestem, by pokonywać bariery rzucane mi przez życie - aczkolwiek wolałbym zdecydowanie bym nie musiał walczyć z urzędami o to, o co mi się należy.