Skocz do zawartości

Historia edycji

Sevarar

Sevarar

13 godzin temu, Mapet napisał:

Mieszkam w Norwegii i nad otwarte morze mam 15 minut

Witaj

A w której części Norwegii jeśli to nie tajemnica?

Tez mieszkam w Norwegii i zaczynam przygodę.

pomyślałem sobie, że akwarium wystartuję na wodzie morskiej i podmianki też zapewne bym robił tą metodą – co o tym sądzicie?

Tez się bardzo nad tym zastanawiałem. Mieszkam nad fiordem i dużo farm rybnych.

Można by wypłynąć w otwarte morze, ale w zimie w czasie sztormów może nie być możliwości do pobrania wody. A nie wiem jak by akwarium reagowało jak bym zaczął podawać nagle robiona solankę :mellow: Słyszałem ze kilka osób jest tak prowadzących akwarium. Wodę z morza trzeba ponoć tylko dosolić. I zalecają pobierać w czasie przypływu.

Ale z pewnością są tutaj osoby które się lepiej na tym znają i sam chętnie poczytam.

Sevarar

Sevarar

Mieszkam w Norwegii i nad otwarte morze mam 15 minut

Witaj

A w której części Norwegii jeśli to nie tajemnica?

Tez mieszkam w Norwegii i zaczynam przygodę.

pomyślałem sobie, że akwarium wystartuję na wodzie morskiej i podmianki też zapewne bym robił tą metodą – co o tym sądzicie?

Tez się bardzo nad tym zastanawiałem. Mieszkam nad fiordem i dużo farm rybnych.

Można by wypłynąć w otwarte morze, ale w zimie w czasie sztormów może nie być możliwości do pobrania wody. A nie wiem jak by akwarium reagowało jak bym zaczął podawać nagle robiona solankę :mellow: Słyszałem ze kilka osób jest tak prowadzących akwarium. Wodę z morza trzeba ponoć tylko dosolić. I zalecają pobierać w czasie przypływu.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.