Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

4 godziny temu, JerzyB napisał:

Witam 

Aż się prosi by to wisiało do sufitu. Te uchwyty na ścianie to porażka , jak dla mnie.

Pozdrawiam 

Na szczęście odwiedzający oglądają akwarium a nie uchwyty :D Na uchwytach była pierwotnie Powermodule ATI 8x80W (jedyne 18,3kg bez świetlówek)  i nie chciałem ryzykować nurkowania lampy w baniaku wieszając ją na pojedynczym opłytowaniu GK z niewielkim zapasem obciążalności sufitu dla konstrukcji jaką mam zrobioną, według specyfikacji producenta.  Specjalnie dla Ciebie Jurku przerobię to mocowanie na sufit, żeby w oczka nie  kłuło :clowning

VDR

VDR

3 godziny temu, JerzyB napisał:

Witam 

Aż się prosi by to wisiało do sufitu. Te uchwyty na ścianie to porażka , jak dla mnie.

Pozdrawiam 

Na szczęście odwiedzający oglądają akwarium a nie uchwyty :D Na uchwytach była pierwotnie Powermodule ATI 8x80W  i nie chciałem ryzykować nurkowania lampy w baniaku wieszając ją na pojedynczym opłytowaniu GK z niewielkim zapasem obciążalności sufitu dla konstrukcji jaką mam zrobioną, według specyfikacji producenta.  Specjalnie dla Ciebie Jurku przerobię to mocowanie na sufit, żeby w oczka nie  kłuło :clowning

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.