Skocz do zawartości

Historia edycji

Opelin

Opelin

3 godziny temu, mazmaciek napisał:

Ja akwarium zalewałem wodą która miała 16. Jak coś złego się dzieje to sprawdzam co tam leci, a jak w porządku to po co ruszać , szczególnie że żywica tania to nie jest. 
Ja mam 3 filtry z żywicą podłączone szeregowo, jak zaczyna się coś dziać odpinam pierwszy za membraną, wymieniam żywicę i zapinam jako ostatni i tak w kółko. Nawet taka stara żywica coś tam jeszcze wyłapie 

Ciekawy pomysł z takim kolejkowaniem wkładów. W sumie mam 1 pusty wkład to chyba nawet zrobię tak jak Ty. Powiedz na ile w przybliżeniu przerobionych L wody Ci to wystarcza? 

Upgrade :D

Dzięki @mazmaciek za pomysł :bow. Pojemność "żywiczna" zwiększona dwukrotnie. 

IMG_20240222_194951.jpg

IMG_20240222_195003.jpg

Opelin

Opelin

Godzinę temu, mazmaciek napisał:

Ja akwarium zalewałem wodą która miała 16. Jak coś złego się dzieje to sprawdzam co tam leci, a jak w porządku to po co ruszać , szczególnie że żywica tania to nie jest. 
Ja mam 3 filtry z żywicą podłączone szeregowo, jak zaczyna się coś dziać odpinam pierwszy za membraną, wymieniam żywicę i zapinam jako ostatni i tak w kółko. Nawet taka stara żywica coś tam jeszcze wyłapie 

Ciekawy pomysł z takim kolejkowaniem wkładów. W sumie mam 1 pusty wkład to chyba nawet zrobię tak jak Ty. Powiedz na ile w przybliżeniu przerobionych L wody Ci to wystarcza? 

Opelin

Opelin

Godzinę temu, mazmaciek napisał:

Ciekawy pomysł z takim kolejkowaniem wkładów. W sumie mam 1 pusty wkład to chyba nawet zrobię tak jak Ty. Powiedz na ile w przybliżeniu L wody Ci to wystarcza? 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.