Seweryn_ Zgłoś Napisano 12 Marca Cześć wszystkim . Czy ktoś miał do czynienia z tą lampą ? Skylight Hyperspot RS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 12 Marca Ja posiadam wersje RL , i jest fajnie . Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seweryn_ Zgłoś Napisano 12 Marca 1 minutę temu, AnT napisał: Ja posiadam wersje RL , i jest fajnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 12 Marca Wersja Rs chyba ma 80 watt ? Skylight HYPERSPOT RM REEF | Sklep akwarystyczny CoralHouse Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seweryn_ Zgłoś Napisano 12 Marca Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. Nie za bardzo rozumiem ? 3 minuty temu, AnT napisał: Wersja Rs chyba ma 80 watt ? Skylight HYPERSPOT RM REEF | Sklep akwarystyczny CoralHouse Tak 80W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 12 Marca (edytowane) Pytasz o lampe czy co ? Segregator-Hyperspot-R.pdf (skylight.blue) Masz opis , czy technicznie o cos pytasz ? p.s Po co cytujesz moją "sygnature" ? Edytowane 12 Marca przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seweryn_ Zgłoś Napisano 13 Marca (edytowane) Interesuje mnie czy ktoś taką lampę już używa ,może coś o niej powiedzieć . Jakby nie patrzeć trochę kosztuje ;-) Edytowane 13 Marca przez Seweryn_ (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach