Sąsiadka strasznie musi być upierdliwa. Ja powiem ci że jak zmieniałem teraz akwarium i byłem we wspólnocie zapytać o jakieś plany budynku itp żeby dowiedzieć się o to czy podłoga wytrzyma usłyszałem że oni nie mają takich planow i że mam iść do urzędu miasta. W urzędzie miasta odesłano mnie z kwitkiem i że mam jechać do starostwa. Tam już nie pojechałem , zapytałem się jednego inżyniera w pracy ten mi to wyliczył i spokojnie postawiłem akwarium. Tym bardziej że, akwarium stoi w salonie gdzie po drugiej stronie stał piec kaflowy o wiele większy i cięższy niż kawa. Ale ubiezpieczylem mieszkanie dodatkowo na samo akwarium bo jest taka opcja i od pęknięcia i zalania sąsiadów przez akwarium.
Historia edycji
Sąsiadka strasznie musi być upierdliwa. Ja powiem ci że jak zmieniałem teraz akwarium i bym we wspólnocie zapytać o jakieś plany budynku itp żeby dowiedzieć się o to czy podłoga wytrzyma usłyszałem że oni nie mają takich planow i że mam iść do urzędu miasta. W urzędzie miasta odesłano mnie z kwitkiem i że mam jechać do starostwa. Tam już nie pojechałem , zapytałem się jednego inżyniera w pracy ten mi to wyliczył i spokojnie postawiłem akwarium. Tym bardziej że, akwarium stoi w salonie gdzie po drugiej stronie stał piec kaflowy o wiele większy i cięższy niż kawa. Ale ubiezpieczylem mieszkanie dodatkowo na samo akwarium bo jest taka opcja i od pęknięcia i zalania sąsiadów przez akwarium.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.