Jakby główna podstawową informacja byłoby uzyskanie modelu kontrolera użytego w oryginalny LCD. Może napisz zapytanie do profiluxa o to. Inna kwestia czy w samym menu profiluxa mozna zmieniac kontrast wyswietlacza? Wiem, że teraz tego nie sprawdzisz ale może lcd ma fabrycznie jakaś wartość ustawioną w pamieci kontrolera i wystarczyłoby wysłac nowa wartosc z poziomu menu profiluxa. Moze jakiś kolega posiadajacy ten sprzet bybłby Ci w stanie to sprawdzić? I opisać droge do tej pozycji w menu to byś przeklikał w ciemno
Historia edycji
Jakby główna podstawową informacja byłoby uzyskanie modelu kontrolera użytego w oryginalny LCD. Może napisz zapytanie do profiluxa o to. Inna kwestia czy w samym menu profiluxa mozna zmieniac kontrast wyswietlacza? Wiem, że teraz tego nie sprawdzisz ale może lcd ma fabrycznie jakaś wartość ustawioną w pamieci kontrolera i wystarczyłoby wysłac nowa wartosc z poziomu menu profiluxa. Moze jakiś kolega posiadajacy ten sprzet bybłby Ci w stanie to sprawdzić?
Jakby główna podstawową informacja byłoby uzyskanie modelu kontrolera użytego w oryginalny LCD. Może napisz zapytanie do profiluxa o to. Inna kwestia czy w samym menu profiluxa mozna zmieniac kontrast wyswietlacza? Wiem, że teraz tego nie sprawdzisz ale może lcd ma fabrycznie jakaś wartość ustawioną w pamieci kontrolera i wystarczyłoby wysłac nowa wartosc z poziomu menu profiluxa.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.