Datecs Zgłoś Napisano wczoraj o 16:29 (edytowane) Cześć! 3 lata mam zbiornik 250l z kaskadą. Mam okazję wymienić zbiornik, szafę i zrobić sumpa. Nie mam w tym doświadczenia, pytam wielu osób kazdy ma swoją wizję W pierwszej wizji miałem dużo przegród - skopiowałem z sumpa kolegi który ma go jednak dużo większego i myślę że to się nie sprawdzi w wypadku tak małego sumpa jak mój Pierwsza komora duża by włożyć tam ewentualnie sprzęt. Wywaliłem przegrodę z miejscem na watę - i nie wiem czy to dobry pomysł, jeżeli dołożyć to kosztem komory spływu czy glownej z glonami, kulami? Zbiornik 100x50x50 niestety dość obciążony Sump 80x38x42 Bardzo chciałbym mieć miejsce na makroglony, na szczepki co myslicie? Edytowane wczoraj o 17:10 przez Datecs (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazmaciek Zgłoś Napisano 8 godzin temu wygląda ok Cytuj Nowe większe gruzowisko https://nano-reef.pl/forums/topic/120783-nowe-większe-gruzowisko-144-l/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Datecs Zgłoś Napisano 4 godziny temu Dziekuję za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach