Czytałem te i inne wątki na amerykańskich i niemieckich forach. Na niemieckich pisali że problem jest z silikonem jakiś strasznie słaby. Jeden Amerykanin opisywał że kupił używany przeciekający zbiornik i wymieniał w nim sam sylikon i ten stary sylikon ponoć odchodził bez żadnego problemu jakby się w cale nie trzymał. Wiem że RS ma nie za dobrą opinie, mam wersję g2 i z chęcią będę się dzielił informacjami jeśli będzie coś nie tak z tym akwarium żeby akwaryści i w Polsce wiedzieli że taki problem był, jest i czy nadal będzie zobaczymy.
Historia edycji
Czytałem te i inne wątki na amerykańskich o niemieckich forach. Na niemieckich pisali że problem jest z silikonem jakiś strasznie słaby. Jeden Amerykanin opisywał że kupił używany przeciekający zbiornik i wymieniał w nim sam sylikon i ten stary sylikon ponoć odchodził bez żadnego problemu jakby się w cale nie trzymał. Wiem że RS ma nie za dobrą opinie, mam wersję g2 i z chęcią będę się dzielił informacjami jeśli będzie coś nie tak z tym akwarium żeby akwaryści i w Polsce wiedzieli że taki problem był, jest i czy nadal będzie zobaczymy.