Skocz do zawartości

Historia edycji

Dan86PL

Dan86PL

4 godziny temu, banny napisał:

Zastanawiałem się ostatnio żeby postawić taka kostkę na same ukwiały, ale z dużą ilością żywej skały + podmianki tygodniowe z dojrzałego zbiornika. Jedyna róznica to brak filtra kaskadowego, a chciałbym oprzeć o filtracje na skałach w zbiorniku + falownik do mieszania wody. Jestem ciekawy efektu. Będę śledził Twój wątek wiec czekam na aktualizację. 

Cześć. Dzięki za komentarz. Też zastanawiałem się nad samą skałą i cyrkulatorem, ale ponieważ miałem niewykorzystaną kaskadę to jej użyłem. Mam też w zapasie cyrkulator Hydor Koralia Nano 900 i się zastanawiam czy by do nie użyć z drugiej strony za małe akwarium chyba na tyle sprzetu w środku

Efekty póki co słabe i coś mi się zdaje, że lampa nie spełnia swojego zadania. Może lepiej było zrobić sobie lampe DIY 3xRoyal Blue + 1 x Cool white na power ledach. Ale jeszcze kilka tygodniu poczekam i zobaczę czy to ruszy. Jak nie lampa do wymiany.

Dan86PL

Dan86PL

4 godziny temu, banny napisał:

Zastanawiałem się ostatnio żeby postawić taka kostkę na same ukwiały, ale z dużą ilością żywej skały + podmianki tygodniowe z dojrzałego zbiornika. Jedyna róznica to brak filtra kaskadowego, a chciałbym oprzeć o filtracje na skałach w zbiorniku + falownik do mieszania wody. Jestem ciekawy efektu. Będę śledził Twój wątek wiec czekam na aktualizację. 

Cześć. Dzięki za komentarz. Też zastanawiałem się nad samą skałą i cyrkulatorem, ale ponieważ miałem niewykorzystaną kaskadę to jej użyłem. Mam też w zapasie cyrkulator Hydor Koralia Nano 900 i się zastanawiam czy by do nie użyć z drugiej strony za małe.akwarium chyba na tyle sprzetu w środku.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.