Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

@Bartol Dojechałem, dojechałem ;) Wszystko w porządeczku. Zlot jak zlot - dzień za krótki, noce za krótkie, nim człowiek nogi zdążył rozprostować, trzeba było wracać ;)  Dzięki Panowie i Panie za kolejny sezon i trzeba już odliczać dni do czerwca ;)  Aczkolwiek przemyślałbym ten termin, bo wtedy noce na pewno już będą ciepłe i z zimnych napojów naturalnie chłodzonych raczej nici :D 

VDR

VDR

@Bartol Dojechałem, dojechałem ;) Wszystko w porządeczku. Zlot jak zlot - dzień za krótki, noce za krótkie, nim człowiek nogi zdążył rozprostować, trzeba było wracać ;)  Dzięki Panowie i Panie za kolejny sezon i trzeba już odliczać dni do czerwca ;)  Aczkolwiek przemyślałbym ten termin, bo wtedy noce na pewno już będą ciepłe i z zimnych napoi naturalnie chłodzonych raczej nici :D 

VDR

VDR

Dojechałem, dojechałem ;) Wszystko w porządeczku. Zlot jak zlot - dzień za krótki, noce za krótkie, nim człowiek nogi zdążył rozprostować, trzeba było wracać ;) 
Dzięki Panowie i Panie za kolejny sezon i trzeba już odliczać dni do czerwca ;)  Aczkolwiek przemyślałbym ten termin, bo wtedy noce na pewno już będą ciepłe i z zimnych napoi naturalnie chłodzonych raczej nici :D 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.