Daro73 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia (edytowane) Pomóżcie w identyfikacji. Akwarium zostało przeniesione do większego zbiornika w grudniu , do nowego zestawu trafiła skala ze starego plus solanka uzupełniona nową. Na początku wszystko było ok. Od jakiegoś czasu zmagam się...nie wiem z czym bo zawsze mam problem z identyfikacją Mikroskopu póki co jeszcze nie mam i liczę na Waszą pomoc. Do tej pory zrobiłem test ICP parametry łącznie z krzemianami w normie, zwiększyłem cyrkulację, zwiększyłem dawkę bakterii, uruchomiłem wreszcie rollermat. I ...mam wrażenie że problem narasta a tego zielono- brązowego nalotu jest więcej i wiecej Edytowane 3 Kwietnia przez Daro73 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz1985 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia masz to samo jak ja miałem ;-) samo minie lałem bakterie i czekałem teraz glon brazowy i zielony mnie dopadł ale bez tragedii ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach