Skocz do zawartości

Historia edycji

Opelin

Opelin

Damian, myślę że wątek ułożenia skały wyczerpaliśmy do cna. Załóż osobny z prowadzenia swojego baniaka. Gdzie będziesz regularnie wrzucał update. Inaczej ciężko będzie śledzić historię zmian. 

Układ skały masz ok, widzę że za radą poszedłeś i wyrzuciłeś ten paskudny cyrkulator SunSun. Dobra decyzja. 

Nawiązując ostatecznie do pytania o domniemam dojrzewanie. To hobby uczy przede wszystkim cierpliwości. Zmiany przyjdą, wierz mi. Możesz oczywiście wrzucić mrożonkę i pozwolić jej zgnić w wodzie. Ale z doświadczenia wiem, że to bez sensu. Roztocza i inny syf i tam trafią. Nie dalej jak za miesiąc zobaczysz pierwsze "kolorki".

Z drugiej strony lepsze powolne i łagodne dojrzewanie, niż gwałtowne i burzliwe. 

Powodzenia! 

Opelin

Opelin

Damian, myślę że wątek ułożenia skały wyczerpaliśmy do cna. Załóż osobny z prowadzenia swojego baniaka. Gdzie będziesz regularnie wrzucał update. Inaczej ciężko będzie śledzić historię zmian. 

Układ skały masz ok, widzę że za radą poszedłeś i wyrzuciłeś ten paskudny cyrkulator SunSun. Dobra decyzja. 

Nawiązując ostatecznie do pytania o domniemań dojrzewanie. To hobby uczy przede wszystkim cierpliwości. Zmiany przyjdą, wierz mi. Możesz oczywiście wrzucić mrożonkę i pozwolić jej zgnić w wodzie. Ale z doświadczenia wiem, że to bez sensu. Roztocza i inny syf i tam trafią. Nie dalej jak za miesiąc zobaczysz pierwsze "kolorki".

Z drugiej strony lepsze powolne i łagodne dojrzewanie, niż gwałtowne i burzliwe. 

Powodzenia! 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.