Skocz do zawartości

Historia edycji

Opelin

Opelin

W dniu 22.01.2026 o 15:50, VDR napisał:

@Opelin - ja pisałem o obsłudze gwarancyjnej i pogwarancyjnej przez Redsea a nie o tym, że można sobie zamówić części. Wiesz można sobie też kupić nowy zbiornik z niewielkim rabatem ;) 

Fakt Dareczku. Nawet nie dzwoniłem/pisałem do RedSea bo szkoda mi na to nerwów.

Aktualizacja:

Dzisiaj odkryłem chyba najgorszy fragment spoiny. Na szczęście tuż przy tafli - jakieś 10-15 cm. Fotkę wrzucę poniżej. Kur*a mać - no to już przechodzi ludzkie pojęcie! To, może je*nąć w każdej chwili! Dzwoniłem do szklarza. Baniak jest już skompletowany. Po dostarczeniu tej fotki stwierdził, że w poniedziałek bierze się od razu za klejenie... Powinno być wstępnie gotowe na środę.

Jutro niczego już nie kupię bo jest cholerna niedziela. W poniedziałek jadę z rana po taśmę budowlaną. Oby to wystarczyło...

IMG_20260124_221209.jpg

IMG_20260124_222008.jpg

Opelin

Opelin

W dniu 22.01.2026 o 15:50, VDR napisał:

@Opelin - ja pisałem o obsłudze gwarancyjnej i pogwarancyjnej przez Redsea a nie o tym, że można sobie zamówić części. Wiesz można sobie też kupić nowy zbiornik z niewielkim rabatem ;) 

Fakt Dareczku. Nawet nie dzwoniłem/pisałem do RedSea bo szkoda mi na to nerwów.

Aktualizacja:

Dzisiaj odkryłem chyba najgorszy fragment spoiny. Na szczęście tuż przy tafli - jakieś 10-1Fotkę wrzucę poniżej. Kur*a mać - no to już przechodzi ludzkie pojęcie! To, może je*nąć w każdej chwili! Dzwoniłem do szklarza. Baniak jest już skompletowany. Po dostarczeniu tej fotki stwierdził, że w poniedziałek bierze się od razu za klejenie... Powinno być wstępnie gotowe na środę.

Jutro niczego już nie kupię bo jest cholerna niedziela. W poniedziałek jadę z rana po taśmę budowlaną. Oby to wystarczyło...

IMG_20260124_221209.jpg

IMG_20260124_222008.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.