2 godziny temu, Opelin napisał:Fakt Dareczku. Nawet nie dzwoniłem/pisałem do RedSea bo szkoda mi na to nerwów.
Aktualizacja:
Dzisiaj odkryłem chyba najgorszy fragment spoiny. Na szczęście tuż przy tafli - jakieś 10-15 cm. Fotkę wrzucę poniżej. Kur*a mać - no to już przechodzi ludzkie pojęcie! To, może je*nąć w każdej chwili! Dzwoniłem do szklarza. Baniak jest już skompletowany. Po dostarczeniu tej fotki stwierdził, że w poniedziałek bierze się od razu za klejenie... Powinno być wstępnie gotowe na środę.
Jutro niczego już nie kupię bo jest cholerna niedziela. W poniedziałek jadę z rana po taśmę budowlaną. Oby to wystarczyło...
Jutro jest niedziela handlowa
Może w pepco maja jakieś kalosze kup dla całej rodziny hehe
A tak na serio ja bym tutaj nie czekał na nie wiadomo co tylko zaczął kombinować plany przesiadki na poważnie. Jak rozumiem szkło będzie w środę ale wypada dodać parę dni na odpowiednie związanie silikonu. Co do przesiadki mam dwie za sobą i 2x pomagałem znajomym. Moja rada wody RO w zapasie nigdy mało
Chociaż Ty zostaniesz przy podobnym litrażu to nie ma, aż takiego znaczenia, ale pale litrów solanki magicznie zniknie