Skocz do zawartości

Historia edycji

sith114

sith114

4 minuty temu, katani napisał:

Siema,

Wnosił / montował ktoś duże / długie akwarium w bloku? Zastanawiam się nad opcjami ;-) 

Pomysł jest taki, żeby moje 120x70x65 zamienić na 240x55x55. Nie ma szans, żeby 240cm wnieść do mnie do mieszkania. Nie zmieści się ani w windzie, ani na klatce. Zostaje albo dźwig przez balkon (jak to zabrać z dźwigu?!?), albo kleić na miejscu.... No i trzeba też wnieść stelaż / szafkę. 

Pomysły? 

Szafkę stelaż od biedy możesz podzielić, dwa osobne potem je wypoziomować spiąć jednym blatem. 

Ale kurczę taka akcja z dzwigiem podnośnikiem to niezłe widowisko pytanie czy na 100% chcesz wzbudzać tak zainteresowanie sąsiadów ;) 

sith114

sith114

2 minuty temu, katani napisał:

Siema,

Wnosił / montował ktoś duże / długie akwarium w bloku? Zastanawiam się nad opcjami ;-) 

Pomysł jest taki, żeby moje 120x70x65 zamienić na 240x55x55. Nie ma szans, żeby 240cm wnieść do mnie do mieszkania. Nie zmieści się ani w windzie, ani na klatce. Zostaje albo dźwig przez balkon (jak to zabrać z dźwigu?!?), albo kleić na miejscu.... No i trzeba też wnieść stelaż / szafkę. 

Pomysły? 

Szafkę stelaż od biedy możesz podzielić mieć dwa osobne potem je wypoziomować spiąć jednym blatem. 

Ale kurczę taka akcja z dzwigiem podnośnikiem to niezłe widowisko pytanie czy na 100% chcesz wzbudzać tak zainteresowanie sąsiadów ;) 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.