darek1973 Zgłoś Napisano 21 Lutego Witam. Mam pytanie do posiadaczy lamp Radion xr15 blue 5 generacji. Czy u Was również występuje problem z połączeniem się lamp z Mobiusem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Steron Zgłoś Napisano 21 Lutego resetowałeś kombinacją przycisków? Mobius widzi urządzenie? Możesz jeszcze spróbować rozkręcić lampę i sprawdzić czy wszystko jest powtykane odpowiednio. Mi nie działała 1 lampa z wifi bo płytka nie stykała. Cytuj Akwarium: za małe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1973 Zgłoś Napisano 21 Lutego 17 minut temu, Steron napisał: resetowałeś kombinacją przycisków? Mobius widzi urządzenie? Możesz jeszcze spróbować rozkręcić lampę i sprawdzić czy wszystko jest powtykane odpowiednio. Mi nie działała 1 lampa z wifi bo płytka nie stykała. Próbowałem resetować i nic się nie zmieniło. Nie do końca nie działa tzn. łączy się za drugim razem na ok 20-30 sek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach