darek1973 Report post Posted February 21 Witam. Mam pytanie do posiadaczy lamp Radion xr15 blue 5 generacji. Czy u Was również występuje problem z połączeniem się lamp z Mobiusem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Steron Report post Posted February 21 resetowałeś kombinacją przycisków? Mobius widzi urządzenie? Możesz jeszcze spróbować rozkręcić lampę i sprawdzić czy wszystko jest powtykane odpowiednio. Mi nie działała 1 lampa z wifi bo płytka nie stykała. Quote Akwarium: za małe Share this post Link to post Share on other sites
darek1973 Report post Posted February 21 17 minut temu, Steron napisał: resetowałeś kombinacją przycisków? Mobius widzi urządzenie? Możesz jeszcze spróbować rozkręcić lampę i sprawdzić czy wszystko jest powtykane odpowiednio. Mi nie działała 1 lampa z wifi bo płytka nie stykała. Próbowałem resetować i nic się nie zmieniło. Nie do końca nie działa tzn. łączy się za drugim razem na ok 20-30 sek Quote Share this post Link to post Share on other sites