Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

1 godzinę temu, mazmaciek napisał:

Byłem w sohalu pewnie ze 2-3 lata temu, rozpierdziel w lokalu był okrutny, a w zbiorniku wystawowym Walonia jak piłeczki pingpongowe

Ale faktycznie miła obsługa i Pan właściciel sklep otworzył specjalnie dla mnie w niedzielę jak go ładnie poprosiłem. 
w sumie lepszy taki sklepik niż brak sklepiku 

Nie byłem już z parę miesięcy ale w zbiorniku wystawowym zawsze oko cieszyly Hoplolatilusy. Wydaje mi sie, ze zbiornik przechodził reset bo kojarze rozmowę i kompletnie pusty zbiornik a pozniej zbiornik w ktorym wieksza uwage zwrocilem na ryby niz na korale ;) Ale może dlatego ze plywaly tam ryby, ktorych sie nie widuje zbyt czesto ;) np. o ile pamietam plywal Acanthurus Bariene ;) 

VDR

VDR

Godzinę temu, mazmaciek napisał:

Byłem w sohalu pewnie ze 2-3 lata temu, rozpierdziel w lokalu był okrutny, a w zbiorniku wystawowym Walonia jak piłeczki pingpongowe

Ale faktycznie miła obsługa i Pan właściciel sklep otworzył specjalnie dla mnie w niedzielę jak go ładnie poprosiłem. 
w sumie lepszy taki sklepik niż brak sklepiku 

Nie byłem już z parę miesięcy ale w zbiorniku wystawowym zawsze oko cieszyly Hoplolatilusy. Wydaje mi sie, ze zbiornik przechodził reset bo kojarze rozmowę i kompletnie pusty zbiornik a pozniej zbiornik w ktorym wieksza uwage zwrocilem na ryby niz na korale ;) Ale może dlatego ze plywaly tam ryby, ktorych sie nie widuje zbyt czesto ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.