Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

57 minut temu, JerzyB napisał:

Może w końcu zrozumiesz , że to jest moje zdanie i ja tak bym zrobił 

Ty trzymaj się tabelki bo inaczej nie potrafisz , a jeśli chodzi o szybę na dno , to grubsza zwiększa wytrzymałość . Może się domyślić dlaczego . 

I nie pouczaj mnie bo robisz się żałosny.

Twoje zdanie dla mnie sie nie liczy. Liczy się dla mnie słowo inżynierów a nie kogoś kto ze sznurka i patyka buduje dom :D
Równie dobrze możesz zrobic i z 6mm -  i to bedzie Twoje zdanie - tylko nie ma to nic wspolnego ze sztuką tworzenia takich baniaków, czego nie możesz zrozumieć. 
Tą normę byle leszczu z NanoReefa nie tworzyl. 

VDR

VDR

56 minut temu, JerzyB napisał:

Ty trzymaj się tabelki bo inaczej nie potrafisz , a jeśli chodzi o szybę na dno , to grubsza zwiększa wytrzymałość . Może się domyślić dlaczego . 

Twoje zdanie dla mnie sie nie liczy. Liczy się dla mnie słowo inżynierów a nie kogoś kto ze sznurka i patyka buduje dom :D
Równie dobrze możesz zrobic i z 6mm - tylko i to bedzie Twoje zdanie - tylko nie ma to nic wspolnego ze sztuką tworzenia takich baniaków, czego nie mozesz zrozumiec. 

VDR

VDR

55 minut temu, JerzyB napisał:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.