Skocz do zawartości

Historia edycji

Steron

Steron

Zalane i zasolone. Piach wsypany. Bakterie dodane. Obieg puszczony. Oświetlenie zamontowane: 5x Radion XR 15  G5 pro i 4 belki orphek OR3 Blue jako 2 po całej długości akwarium oraz 2 t5 80w i 54w ati blue plus. Jeszcze pierdzielnik z kablami do uporządkowania. Zbiornik na dolewkę zamontowany. Wczwartek 11 czerwca dodałem trochę  żywej wody, skały i kulek maxpecta i garść piachu z obecnego akwarium. W sobotę 13 czerwca wrzuciłem  2 gorgonie, jednego lpsa. Następnie dorzuciłem kilka ślimaków turbo i columbela oraz asteriny.

WhatsApp Image 2026-06-14 at 22.00.12

Steron

Steron

Zalane i zasolone. Piach wsypany. Bakterie dodane. Obieg puszczony. Oświetlenie zamontowane: 5x Radion XR 15  G5 pro i 4 belki orphek OR3 Blue jako 2 po całej długości akwarium. Jeszcze pierdzielnik z kablami do uporządkowania. Zbiornik na dolewkę zamontowany. W sobotę dodam trochę  żywej wody, skały i kulek makspecta i garść piachu z obecnego akwarium.

WhatsApp Image 2026-06-14 at 22.00.12

Steron

Steron

Zalane i zasolone. Piach wsypany. Bakterie dodane. Obieg puszczony. Oświetlenie zamontowane: 5x Radion XR 15  G5 pro i 4 belki orphek OR3 Blue jako 2 po całej długości akwarium. Jeszcze pierdzielnik z kablami do uporządkowania. Zbiornik na dolewkę zamontowany. W sobotę dodam trochę  żywej wody, skały i kulek makspecta i garść piachu z obecnego akwarium.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.