Całe życie przeniesione w ciągu 2 dni (Ryby, krewetki, korale, rozgwiazdy i połowa żywej skały z poprzedniego zbiornika). Skała została wyczyszczona szczotką z aiptasi. Reaktor wapnia podłączony i ustawiony na minimum. Stare pokolce ignorują młode. Na razie wszystko pływa w zgodzie. Jutro czeka mnie sprzątanie po starym akwarium. Spuszczenie wody i piachu, odłączenie sprzętów. Dojrzewanie trwa. Najbardziej zadowolony z całej przesiadki to białobrody. Nie może się ryba nacieszyć przestrzenią. Lata od lewej do prawej i sprinty wyczynia.
Historia edycji
Całe życie przeniesione w ciągu 2 dni (Ryby, krewetki, korale, rozgwiazdy i połowa żywej skały z poprzedniego zbiornika). Skała została wyczyszczona szczotką z aiptasi. Reaktor wapnia podłączony i ustawiony na minimum. Stare pokolce ignorują młode. Na razie wszystko pływa w zgodzie Jutro czeka mnie sprzątanie po starym akwarium. Spuszczenie wody i piachu, odłączenie sprzętów. Dojrzewanie trwa. Najbardziej zadowolony z całej przesiadki to białobrody. Nie może się ryba nacieszyć przestrzenią. Lata od lewej do prawej i sprinty wyczynia.
Całe życie przeniesione w ciągu 2 dni (Ryby, krewetki, korale, rozgwiazdy i połowa żywej skały z poprzedniego zbiornika). Skała została wyczyszczona szczotką z aiptasi. Reaktor wapnia podłączony i ustawiony na minimum. Stare pokolce ignorują młode. Na razie wszystko pływa w zgodzie Jutro czeka mnie sprzątanie po starym akwarium. Spuszczenie wody i piachu, odłączenie sprzętów. Dojrzewanie trwa.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.