basterek-4 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2011 UWAGA !!! MATERIAŁY PRZEZNACZONE DLA OSÓB Z POCZUCIEM HUMORU ! - Wiesz jak utrzymać idiotę w niepewności ? - No jak ? - Później ci powiem. Napis: (ściągnięto 99%) cieszy tylko przez pierwsze pół godziny. Zaczaił się wilk na czerwonego kapturka. Gdy dziewczynka nadeszła wilk rzucił się na nią.... i ją zgwałcił. Spodobało mu się, to ją zgwałcił jeszcze raz, i jeszcze raz. Po kilku następnych razach pada wycieńczony obok Kapturka. Czerwony Kapturek unosi się na łokciach i spokojnie pyta: - Wilku, masz ty chociaż zaświadczenie, że nie jesteś chory na aids? - Pewnie, że mam! - No to możesz je podrzeć... Wchodzi nauczyciel do klasy i mówi: - Wszyscy nienormalni proszę wstać! Wstaje Jasiu a nauczyciel sie go pyta: - Jasiu dlaczego wstałeś? A Jasiu na to: - No bo mi głupio jak pan tak sam stoi... Cytuj 150x50x50 + sump 103 l. 55 kg LR + 9 kg LS , cyrkulacja 2 x JVP 102, obieg At-306, odpieniacz - stożkowy, światło 2 x 54 t5 + HQI 70W + 120W LED, start 13.08.2010 Kupię szczepki korali miękkich i LPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
weronia333 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2011 Mały Szymon wpada zdenerwowany do weterynarza, ze szklaną kulą na reku, w której znajduje się złota rybka, i krzyczy: - Wydaje mi się, że moja rybka ma epilepsję! Weterynarz odpowiada: - Jak dla mnie wygląda normalnie i zdrowo. - Teraz tak, ale niech pan tylko poczeka jak ją wyciągnę z wody! - Janek - woła rano żona - Ty wczoraj dawałeś jeść kotu? - Tak, ja. - Ty dawałeś. Ty go zakop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 22 Lipca 2011 Proszę nie regulować odbiorników: http://www.funiaste.net/4033,78527,filmik.html Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basterek-4 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2011 UWAGA !!! MATERIAŁY PRZEZNACZONE DLA OSÓB Z POCZUCIEM HUMORU ! Nienawidzę prac domowych! Ścielisz łóżka, zmywasz naczynia i 6 miesięcy później musisz to robić znowu! Piękny sierpniowy dzień, mąż wyjechał na delegację z prezesem. Miał wracać we wtorek, ale szybko uwinął się z robotą i postanowi zrobić żonie niespodziankę i wrócić jeden dzień wcześniej do domu, nie informując o tym swojej partnerki. Jak większość zaniedbywanych kobiet nie dotrzymywała ślubów małżeńskich i baraszkowała ze swoim kochankiem. Akcja rozgrywa się w domu niewiernej żony, która szykuje się na gorące dymanko. Usadowiła swojego ogiera na łóżku i kazała mu poczekać aż się wykąpie. Ten leżąc już cały rozebrany, bawiąc się swoim dużym fistaszkiem oglądał filmy dla dorosłych na rozgrzewkę. Nagle do sypialni wchodzi mąż i zastaje nagiego faceta i pyta: mąż: kim ty k***a jesteś, co robisz w mojej sypialni? kochanek: sytuacja wyszła jak wyszła, wiec przyznaję, jestem kochankiem pańskiej żony. Cała gadka rozegrała się dość spokojnie, bez wiedzy żony. Rogacz w akcie desperacji i żądny zemsty dogadał się z kolesiem, że da mu 100 zł jak on pozwoli się nakryć ze soją żoną. Kochanek nie był przekonany, ale 100 zł piechotą nie chodzi, dlatego zgodził się na układ. Mężczyzna schował się w szafie w sypialni i czekał na dogodny moment. Mija niepełne 5 minut, napalona żonka wychodzi z kąpieli, owinięta seksownym szlafrokiem i przybliża się do leżącego kochanka na łóżku i mówi rozbierając się: - mój kochany, sekxowny umięśniony, zerżnij mnie tak bym z rozkoszy orgazmu się posikała! Na to kochanek spokojnym głosem: - Tego dla ciebie nie mogę zrobić, ale otwórz szafę to się posrasz Cytuj 150x50x50 + sump 103 l. 55 kg LR + 9 kg LS , cyrkulacja 2 x JVP 102, obieg At-306, odpieniacz - stożkowy, światło 2 x 54 t5 + HQI 70W + 120W LED, start 13.08.2010 Kupię szczepki korali miękkich i LPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gotterdammung Zgłoś Napisano 23 Lipca 2011 Cytuj -UNDER CONSTRUCTION- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nika Zgłoś Napisano 23 Lipca 2011 kwejk.pl Cytuj 130x50x40 + 210 l sump , obieg laguna 3500 , cyrkulacja tunze 6055 + 6045 + 6060 oświetlenie 4x 54 w t5 DIY, SHURAN 200 wystartowało Nasze Przejściowe... SPRZEDAM: -akwarium 100x70x55, sump, stelaż, hydraulikę; -lampa DIY 2x150W HQI + żarniki Reeflux; -lampa DIY 8x T5 39W -OR 3500 LINK DO TARGOWISKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basterek-4 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2011 UWAGA !!! MATERIAŁY PRZEZNACZONE DLA OSÓB Z POCZUCIEM HUMORU ! Przychodzi pijany facet do domu, ale kiedy zobaczył, że jego żona prawdopodobnie już śpi, postanowił cichuteńko przemknąć do kuchni, aby żona, jak się zbudzi, pomyślała, że on już dawno wrócił i wcale nie jest pijany. W przedpokoju nadział się na olbrzymią książkę i postanowił użyć jej jako alibi. Przebudzona hałasem żona wchodzi do kuchni i pyta: - A ty co robisz? - Jak to co, skarbeńku? Siedzę tu już od dwóch godzin i książkę czytam... - Idioto! Zamknij tą walizkę i kładź się spać! Rzecz dzieje sie w Niebie.Chrystus mówi do Boga Ojca: -tato,a ja kiedys tez bede bogiem,tak,jak ty? -Synek- odpowiada Bóg- zejdź na ziemię... Mąż leży w łóżku z żoną i się zastanawia jak by tu jej dociąć. W końcu mówi: -Jesteś jak kryształ. -Ze względu na czystość? -Nie ze wszystkich stron rżnięta. Ona myśli w końcu: -A ty jesteś jak lis. -Ze względu na spryt? -Nie. Miękka kita!!! Cytuj 150x50x50 + sump 103 l. 55 kg LR + 9 kg LS , cyrkulacja 2 x JVP 102, obieg At-306, odpieniacz - stożkowy, światło 2 x 54 t5 + HQI 70W + 120W LED, start 13.08.2010 Kupię szczepki korali miękkich i LPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 24 Lipca 2011 You shall not pass! Bo morszczyzna nie dla mięczaków jest Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basterek-4 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2011 UWAGA !!! MATERIAŁY PRZEZNACZONE DLA OSÓB Z POCZUCIEM HUMORU ! Gangster wychodzi z pierdla po dziesięcioletniej odsiadce. Przed bramą czeka komitet powitalny. -Heniu siedziałeś w pace tyle czasu i nas nie wydałeś. Mamy dla ciebie prezent: samochód, willę i panienkę. Odpocznij sobie tydzień i bierzemy się do roboty. Po tygodniu zjawiają się u Henia i pytają: -Jak samochód? -Elegancki, po tylu latach na piechotę to prawdziwa przyjemność. -A willa? -Panowie, to prawdziwy pałac. -No a panienka? -W porządku. Pierze, gotuje, jak walę konia to czyta sobie gazetę... -Jak to walisz konia?! Nie r*chasz jej?! -r*chać? A po co? Spokojna jest, nie stawia się. Dwie sąsiadki wpadły do trzeciej na kawkę. Siedzą, piją, rozmawiają. Od słowa do słowa, zeszło na przesyłki i listonosza. - Listonosz puka zawsze dwa razy - zażartowała jedna z przybyłych. - U mnie też - dodała z uśmiechem druga. - No chyba żartujecie dziewczyny!... Jeszcze się nie zdarzyło, żeby mnie puknął dwa razy pod rząd! Pewien bardzo biedny rybak złapał złotą rybkę i jak to bywa ze złotymi rybkami powiedziała ona: - Wypuść mnie, a spełnię twoje trzy życzenia. - Złota rybko tak się składa, że mam cudowną żonę i córkę. One pewnie też będą miały jakieś życzenia, zabiorę Cię do domu i tam zdecydujemy czego chcemy. Wsadził rybak złotą rybkę do słoika z wodą i zaniósł do domu, gdzie opisał rodzinie wydarzenia. Marzyli o nowym domu, a dostatnim życiu... Postawił słoik na stole przy którym zasiedli w trójkę. - No córeczko powiedz czego byś chciała od złotej rybki. - Chcę jeża! PUF na stole pojawił się najprawdziwszy w świecie jeż, ale niezbyt przypadł córce do gustu, więc rzekła: - To ma być jeż?! Eeeee do d*py z takim jeżem! Aaaaaaaaaaaaaa Cytuj 150x50x50 + sump 103 l. 55 kg LR + 9 kg LS , cyrkulacja 2 x JVP 102, obieg At-306, odpieniacz - stożkowy, światło 2 x 54 t5 + HQI 70W + 120W LED, start 13.08.2010 Kupię szczepki korali miękkich i LPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basterek-4 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2011 UWAGA !!! MATERIAŁY PRZEZNACZONE DLA OSÓB Z POCZUCIEM HUMORU ! Dzieci w szkole miały przynieść do szkoły coś związanego z medycyną. Małgosia przyniosła stetoskop, stasio strzykawke, itd. -Jasiu, a ty co przyniosłeś??-pyta nauczyciekla -Respirator -A skąd go wziąłeś?! -Od dziadka. -A co na to dziadek? -Kheee, kheee, kheee! Na sali operacyjnej pacjent jest przygotowywany do zabiegu. A chirurg mruczy pod nosem: - Dostaniesz, dostaniesz, ale musisz być grzeczny. - Do kogo pan mówi? Pyta jeszcze przytomny pacjent. - Do tego kota co siedzi pod stołem. Środek Zimnej Wojny. USA, obawiając się ataku ZSRR, szkolą szpiegów, by zdobyli informacje. Kurs kończy najlepszy z najlepszych wśród najlepszych. Dzień odprawy. - Listen! - mówi dowódca - Twoja mission jest top secret i very fuckin' important. Twoim celem jest dotrzeć do Moscow i zdobyć top secret information na temat planowanej invasion! Potem nasz łącznik we Vladivostok załatwi Ci powrót do USA. Zrozumiałeś? - Yes, sir! Znaczy... Da, tawarisz kamandir! Zrzucają agenta na totalnym zadupiu. Po kilku godzinach znajduje wioskę - kilka chałupek na krzyż. Myśli sobie: - OK. Teoria teorią time for practise. Dostrzega babulkę na ławeczce, podchodzi doń: - Zdrastwujcie, babciu. - Zdrastwujcie, amerikanski szpiegu. - Szto? - Zdrastwujcie, amerikanski szpiegu. - Szto? Ja nie amerikanski szpieg, ja ruski! - Niet, wi nie ruski, wi amerikanski szpieg. - Ja nie ruski? Nu pagadi! Odśpiewuje babulce hymn ZSRR, Katiuszę, Kalinkę, Pust wsiegda budziet sonce. - I szto? Ja nie ruski? - Niet, wi amerikanski szpieg. - To patrzcie teraz! Odtańcowuje jej kazaczoka i to tak jakby nic nie robił od dziecka, tylko nak***iał kazaczoki. -I szto? Ja nie ruski? - Niet, wi amerikanski szpieg. Facet myśli sobie: - Damn it. Jak ona? Yeah, w sumie mówić, śpiewać i tańczyć każdy się nauczy. Ale tego nie da rady... Tu wyciąga zza pazuchy pół litra. Otwiera i obala flaszkę w rekordowym tempie. - I szto? Ja nie ruski? - Niet, wi amerikanski szpieg. - Ale, kak wi? Gawarim kak ruski... - Da. - Śpiewam kak ruski... - Da. - Tańczę kak ruski... - Da. - Nawet piję kak ruski! - Da. - To kak wi poznali, ze ja amerikanski szpieg? - Widzisz, u nas w Sajuzie czornych niet. Cytuj 150x50x50 + sump 103 l. 55 kg LR + 9 kg LS , cyrkulacja 2 x JVP 102, obieg At-306, odpieniacz - stożkowy, światło 2 x 54 t5 + HQI 70W + 120W LED, start 13.08.2010 Kupię szczepki korali miękkich i LPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basterek-4 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2011 UWAGA !!! MATERIAŁY PRZEZNACZONE DLA OSÓB Z POCZUCIEM HUMORU ! - Doktorze, wysłucha mnie pan? - Tak, proszę ściągnąć majtki... - Do słuchania??! - Słu... ojej, przepraszam, przesłyszałem się... Na przystanku stoi dwóch typków czekających na najbliższy autobus, jeden z nich wyjmuje papierosa i zaczyna palić, drugi po chwili podchodzi do niego: - Sorry, masz może poczęstować papierosem ? - Trzymaj - I jeszcze jakbyś mógł ognia dać - Widzę że z przyrządów do palenia masz tylko mordę Stoi Gruzin nad urwiskiem i płacze. Podjeżdża do niego inny Gruzin: - Witaj, Gogi, przyjacielu, dlaczego płaczesz? - Popatrz tam - i pokazuje palcem w dół urwiska, a tam leży merc w drzazgi rozbity. - E tam, nowego sobie kupisz, nie martw się. - Popatrz na przednie siedzenie - a tam dziewczyna leży, ręce i nogi osobno. - Przykre, ale to też nie problem, nową sobie znajdziesz.Nie płacz! - Przyjrzyj się co ona ma w ustach. - Oj płacz Gogi, płacz. Cytuj 150x50x50 + sump 103 l. 55 kg LR + 9 kg LS , cyrkulacja 2 x JVP 102, obieg At-306, odpieniacz - stożkowy, światło 2 x 54 t5 + HQI 70W + 120W LED, start 13.08.2010 Kupię szczepki korali miękkich i LPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gotterdammung Zgłoś Napisano 27 Lipca 2011 Nie miałem pojęcia że maluch to takie agresywne auto. Reklama : Cytuj -UNDER CONSTRUCTION- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateusz86 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2011 PRZEKAZ MYŚLI Cytuj 60x30x35 (60L)+12cm (17L) tylny panel./Odpieniacz Miniflotor Aqua Medic/Koralia Nano x3/Oświetlenie Hagen GLO 4x24 W ATI 1 x Aquablue Special 24W 1 x ATI Blue Plus 24W T5 1 x ATI Purple Plus 24 W oraz 1 x Blau Actinic 24 W/ Grzałka JAGER 50 W/LR-7KG,LS-4,5Kg/obieg LOC-LINE EHEIM 1000 = Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateusz86 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2011 http://ryjbuk.pl/idiotka-robi-zdjecie-256499 Cytuj 60x30x35 (60L)+12cm (17L) tylny panel./Odpieniacz Miniflotor Aqua Medic/Koralia Nano x3/Oświetlenie Hagen GLO 4x24 W ATI 1 x Aquablue Special 24W 1 x ATI Blue Plus 24W T5 1 x ATI Purple Plus 24 W oraz 1 x Blau Actinic 24 W/ Grzałka JAGER 50 W/LR-7KG,LS-4,5Kg/obieg LOC-LINE EHEIM 1000 = Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basterek-4 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2011 UWAGA !!! MATERIAŁY PRZEZNACZONE DLA OSÓB Z POCZUCIEM HUMORU ! Rozmawiają dwie przyjaciółki; -Ty, Mariola dlaczego tyle jesz, skoro ciągle powtarzasz że dbasz o linię? -Bo linia powinna być gruba i wyrazista! (B)abka budzi się w łóżku. Naga. Nie pamięta co tu robi, jak się tu znalazła. Nagle z łazienki wychodzi (F)acet. B: AAAAA! A Pan to kto? F: AAAA! A Pani to kto? B: O mój Boże! Czy my... F: Nie wiem. Cierpię na zaniki pamięci krótkotrwałej. B: Ja też. F: Chwila... Przyjechałem tu na... B: Wykład profesora Bimbersteina o... F: Nowych metodach leczenia! Zapewne tam się poznaliśmy... A skoro jesteśmy tu...(Facet się przybliża) B: Musiało miedzy nami zaiskrzyć i... F: Od słów do słów... Babka ciągnie go do siebie. Uprawiają dziki, namiętny sex. Po wszystkim Facet idzie pod prysznic, Babka przysypia. Budzi się, Facet wchodzi... B: AAAAA! A Pan to kto? Kawaleria powietrzno-desantowa w samolocie. Ostatnie poprawki przy spadochronach, pełne skupienie. Nagle jeden z żołnierzy wstaje, podchodzi do instruktora i mówi: - Nie będę dzisiaj skakać, sierżancie. - Dlaczego? - pyta zdziwiony instruktor. - Matka przysłała mi sms-a, że jej się śniłem i że mi się spadochron nie otworzył! Nie będę skakać. - No dobra, zamienimy się spadochronami i wszystko będzie dobrze - zaproponował sierżant. Jak powiedzieli tak zrobili. Żołnierze jeden po drugim wyskakują z samolotu. Wyskakuje i ten od sms-a. Spadochron otworzył się normalnie, żołnierz odetchnął z ulgą i rozkoszuje się lotem. Nagle tuż obok sruuu, przelatuje ze świstem instruktor krzycząc: - k***a twoja mać!!! Cytuj 150x50x50 + sump 103 l. 55 kg LR + 9 kg LS , cyrkulacja 2 x JVP 102, obieg At-306, odpieniacz - stożkowy, światło 2 x 54 t5 + HQI 70W + 120W LED, start 13.08.2010 Kupię szczepki korali miękkich i LPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basterek-4 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2011 UWAGA !!! MATERIAŁY PRZEZNACZONE DLA OSÓB Z POCZUCIEM HUMORU ! Dwóch facetów wpada na siebie w centrum handlowym: - Och, przepraszam pana! - Nie, nie, to ja przepraszam. Zagapiłem się, bo wie pan, szukam tu mojej żony. - Ach tak? Ja też szukam swojej żony. A jak pańska żona wygląda? - Wysoka, włosy płomienny kasztan, ścięte na okrągło z końcówkami podwiniętymi do twarzy. Doskonałe nogi, jędrne pośladki, duży biust. Była w spódniczce mini i bluzeczce z pięknym dekoltem. A pańska? - ch*j z moją! Szukajmy pańskiej! Para myśliwych z New Jersey siedzi na drzewie wyszukując zwierzyny, w pewnym momencie jeden z nich spadł. Ledwo dyszał, a jego oczy przewróciły się na białko. W tym czasie drugi dzwoni do służb ratowniczych -Mój przyjaciel jest martwy, jak mogę mu pomóc? -Mogę pomóc,ale jest Pan pewien, że jest on martwy? Cisza....Nic się nie dzieje..... Nagle spokój przerywa strzał... Chwile potem ten sam myśliwy przez telefon: -Jestem pewien, co teraz? Blondynka do koleżanki: - A ja wczoraj byłam u okulisty! - I co Ci powiedział? - Żebym się alfabetu nauczyła... Cytuj 150x50x50 + sump 103 l. 55 kg LR + 9 kg LS , cyrkulacja 2 x JVP 102, obieg At-306, odpieniacz - stożkowy, światło 2 x 54 t5 + HQI 70W + 120W LED, start 13.08.2010 Kupię szczepki korali miękkich i LPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gotterdammung Zgłoś Napisano 29 Lipca 2011 Uploaded with ImageShack.us Cytuj -UNDER CONSTRUCTION- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateusz86 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2011 Cytuj 60x30x35 (60L)+12cm (17L) tylny panel./Odpieniacz Miniflotor Aqua Medic/Koralia Nano x3/Oświetlenie Hagen GLO 4x24 W ATI 1 x Aquablue Special 24W 1 x ATI Blue Plus 24W T5 1 x ATI Purple Plus 24 W oraz 1 x Blau Actinic 24 W/ Grzałka JAGER 50 W/LR-7KG,LS-4,5Kg/obieg LOC-LINE EHEIM 1000 = Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basterek-4 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2011 UWAGA !!! MATERIAŁY PRZEZNACZONE DLA OSÓB Z POCZUCIEM HUMORU ! Cytuj 150x50x50 + sump 103 l. 55 kg LR + 9 kg LS , cyrkulacja 2 x JVP 102, obieg At-306, odpieniacz - stożkowy, światło 2 x 54 t5 + HQI 70W + 120W LED, start 13.08.2010 Kupię szczepki korali miękkich i LPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basterek-4 Zgłoś Napisano 31 Lipca 2011 UWAGA !!! MATERIAŁY PRZEZNACZONE DLA OSÓB Z POCZUCIEM HUMORU ! Facet w przedziale dłuższą chwilę przygląda się intensywnie towarzyszowi podróży, wreszcie stwierdza: - Wie pan, gdyby nie wąsy, wyglądałbyś pan wypisz wymaluj jak moja żona! - Przecież ja nie mam wąsów! - Ona ma Żona wróciła od fryzjera, ubrała się w najlepszą sukienkę i tak pokazała się mężowi: - No i co o mnie sądzisz? - Szczerze? - Szczerze! - Jesteś plotkarą i źle gotujesz... - Jasiu choć napijesz się ze mną wódeczki. - Ależ tato! - No co, ja ci pomogłem odrobić lekcje… Cytuj 150x50x50 + sump 103 l. 55 kg LR + 9 kg LS , cyrkulacja 2 x JVP 102, obieg At-306, odpieniacz - stożkowy, światło 2 x 54 t5 + HQI 70W + 120W LED, start 13.08.2010 Kupię szczepki korali miękkich i LPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 31 Lipca 2011 Życie panie, życie Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nika Zgłoś Napisano 31 Lipca 2011 Kobiecy słownik do użytku męskiego 1. Tak = Nie 2. Nie = Tak 3. Być może = Nie 4. Żałuję = Pożałujesz 5. Nic = Wszystko 6. Potrzebujemy = Chcę mieć 7. Rób jak chcesz = Kiedyś mi za to zapłacisz 8. Musimy porozmawiać = Mam kilka uwag, co do twojego zachowania 9. Jest mi wszystko jedno = Oczywiście, ze mi to przeszkadza, idioto! 10. Jaki ty jesteś męski = Lepiej byś się ogolił, umył i popsikał dezodorantem. 11. Ach, jakie piękne kwiaty = Czy ty myślisz wyłącznie o seksie? 12. Bądź romantyczny i wyłącz światło = Oczko mi poszło na pończosze. 13. Ta kuchnia jest niepraktyczna = Chcę się przeprowadzić 14. Chciałabym kupić jakiś drobiazg do domu = nowe meble, tapety, boazerie... 15. Kochasz mnie? = Zaraz cię poproszę o coś bardzo drogiego. 16. Naprawdę mnie kochasz? = Dziś zrobiłam coś, co ci się na pewno nie spodoba. 17. Za minutkę będę gotowa = Możesz założyć kapcie, napić się piwa i poszukać ciekawego programu w TV 18. Musisz się nauczyć komunikowania = Masz się po prostu ze mną zgadzać. Słownik męski dla kobiet 1. Jestem głodny = jestem głodny 2. Chce mi się spać = chce mi się spać 3. Jestem zmęczony = jestem zmęczony 4. Może byś do mnie wpadła? = Kiedy pójdziemy do łóżka? 5. Może byśmy poszli razem do restauracji? = Kiedy pójdziemy do łóżka? 6. Mogę do ciebie zadzwonić? = Kiedy pójdziemy do łóżka? 7. Zatańczymy? = Kiedy pójdziemy do łóżka? 8. Nudzi mi się = A może poszlibyśmy do łóżka? 9. Kocham cię = A może poszlibyśmy do łóżka już teraz? 10. Ja tez cię kocham = No, skoro już to powiedziałem, to może wreszcie poszlibyśmy do łóżka? 11. Taak, niezła fryzura = Przedtem było lepiej 12. Taak, niezła fryzura = I za to zapłaciłaś 150 PLN? 13. (W czasie zakupów) Ta jest niezła = Weź wreszcie którąś z tych cholernych sukienek i wracajmy wreszcie do domu. Cytuj 130x50x40 + 210 l sump , obieg laguna 3500 , cyrkulacja tunze 6055 + 6045 + 6060 oświetlenie 4x 54 w t5 DIY, SHURAN 200 wystartowało Nasze Przejściowe... SPRZEDAM: -akwarium 100x70x55, sump, stelaż, hydraulikę; -lampa DIY 2x150W HQI + żarniki Reeflux; -lampa DIY 8x T5 39W -OR 3500 LINK DO TARGOWISKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kmirko Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2011 Cytuj *Moja Rafka 200 l* (zlikwidowana z końcem 2016) 100x40x50, Sump 40L, Pudełko przelewowe, Lampa HQI 2x150+2x39W T5, Odpieniacz Deltec MC500, Obieg Eheim 1260, Cyrkulacja 2x Koralia3 6400l/h, LR 34kg, LS 21kg Sprzedam wąż silikonowy 32 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2011 Idzie niedźwiedź i spotyka na drodze zajączka, całego okrwawionego. Miś pyta go: - Zajączku, co się stało? - Słonica użyła mnie jako podpaski! - Biedny. Chodź, odprowadzę cię do domu. I poszli razem. Po jakimś czasie spotykają orła, też całego we krwi. - Co się ci stało? - pytają jednocześnie. - Zabiję gnoja, który powiedział słonicy, że podpaski ze skrzydełkami są lepsze! Nie mówi się podczas jedzenia - poucza matka Jasia, gdy zauważyła (przy zupie) że Jasio chce coś powiedzieć - powiesz jak zjesz. - no i co chciałeś powiedzieć? - pyta matka gdy zjedli zupę, drugie danie i deser. - chciałem powiedzieć, że na tatusia koszuli zostawiłaś włączone żelazko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basterek-4 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2011 UWAGA !!! MATERIAŁY PRZEZNACZONE DLA OSÓB Z POCZUCIEM HUMORU ! - Wczoraj dostałem od żony sms-a „Gdzie ty k***a jesteś?” - Pamiętasz kochanie tego jubilera, u którego widziałaś taki piękny naszyjnik ostatnio? - Tak, tak! - Pije w barze obok. - Jak się nazywa dorsz, który uciekł z polskiego łowiska na niemieckie? - Volksdorsz. Moja dziewczyna jest gwiazdą porno. Pewnie nieźle się zdenerwuje jak się dowie. Cytuj 150x50x50 + sump 103 l. 55 kg LR + 9 kg LS , cyrkulacja 2 x JVP 102, obieg At-306, odpieniacz - stożkowy, światło 2 x 54 t5 + HQI 70W + 120W LED, start 13.08.2010 Kupię szczepki korali miękkich i LPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach