gregor9891 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2016 Ale przyznaję też ze sklepy indywidualne powinny zadbać o to żeby do każdego testu instrukcja była po polsku, przecież kartka papieru nic nie kosztuje, a nie jednemu życie ułatwi:)pozdrawiam wszystkich Cytuj - aquarium 400L optiwhite - jecod dct 4000L - jebao rw15 - jecod rw8 - maxspect razor 160W 16 000K - maxspect razor 120W 16 000K - sand 25 kg - live rock 55 kg - refugium (led lighting 10W) - Mini Bubble King 160 VS12 DIY Moje akwarium: https://m.youtube.co...w&v=79iiBzQ5H7U Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorq Zgłoś Napisano 4 Lutego 2016 Zgodnie z polskimi przepisami sprzedawca ma obowiązek dołączyć instrukcję w rodzimym języku. Jeśli jej brak, jest to podstawa do złożenia reklamacji z tyt. niezgodności towaru z umową, a jesli to nic nie da, odstąpienia od umowy, czyli zwrotu towaru do sklepu. Cytuj Akwa: 100x55x60h, Sump: 70x45x45, 2xAI Hydra 26 + AI Director, Deltec SC1456, Ecotech Vectra M1, 2x RW-8, 1x RW-4, NP reducing biopelletsTM Syn-Biotic, Balling CZDA+AF Component Strong Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 4 Lutego 2016 Oddać można, tylko czym zrobimy test kh? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szarmon Zgłoś Napisano 4 Lutego 2016 Dzisiaj kupiłem i jest dodatkowa instrukcja Pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezarreefmax Zgłoś Napisano 4 Lutego 2016 ok tylko ze ja mam test z jakims jeszcze alkalinyty check solution do czego to jest potrzebne jak to stosowac. I jeszcze jedno na drugiej stronie kartki mam Falls unter punkt 1 nur 2.0ml testwasser verwendet wurden,ist der KH /alkaliinitatswert mit dem Faktor zwei zu mulitiplizieren dodaje sie 4 krople do 4 ml wody a akwarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszpro Zgłoś Napisano 7 Lutego 2017 (edytowane) Czy do testu saliferta na kh dają jeszcze płyn wzorcowy? Dzisiaj przyszedł nowy test (płynu brak) i na płynie wzorcowym ze starego testu i pomiarami pomiędzy starym testem a nowym mam 2 różnicy. Edytowane 7 Lutego 2017 przez tomaszpro (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kroczek Zgłoś Napisano 7 Lutego 2017 już nie dodają płynu wzorcowego - pewnie oszczędności Cytuj OPTI 100x50x50 + sump 80x30x30, IS-200; Jebao DCT6000 na 60-80%; ATI Sunpower Dimmable 8x39W; Eheim Jager 200W; Maxspect Gyre XF 130 + Tunze; Żywy piach Nature's Ocean, LR + RRR, Sól FM/Colombo, Bakterie Bio Gro, BioPellets NP XL, Balling klasyczny na prochach FM, do tego coś tam od Knopa i KZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszpro Zgłoś Napisano 7 Lutego 2017 Albo okazywało się, że test do d*py jak mój nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach