Skocz do zawartości
alex

ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! ! ! !

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj pisales ,ze jednak od alkoholu nie stronisz :)

slyszalem tez o grzybkach no i o wapnie TM (juz legendarne;))....zreszta czy bez dopalaczy mozna miec takiego fiolka?:)

pozdrawiam, Marcin z 3city

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdyby nie było takich Zbyszków to forum byłoby nudne jak flaki z olejem, a gadki kręciłyby się tylko wokół błazenków, soli, reaktorów... Uwielbiam moje hobby, ale nie pozwolę, żeby wypełniło moje całe życie. Piszę to, bo po części rozumiem (albo tylko tak mi się wydaje) Zbyszków36. Co to za forum bez postów off-topic, nawet takich małych, nieszkodliwych ? Pozdrawiam myślących inaczej (Broń Boże nie kochających inaczej!!!)

niestety bez akwarium :( ale strasznie tęsknię

"opis moich ex-akwariów http://alexkoz.ovh.org/akwarium/index.html"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Alex, dobrze,że poruszyłeś temat gejów i lesbijek...Dzisiaj oglądam sobie tvn, a tak jakiś (za przeprszeniem) pier**lony cwel mówi o równouprawnieniu związków homo i małżeństw AAAAAAAHAHAHAHAHAHA. k**wa mać...co się w tym kraju robi, że takie ustawy są już w sejmie.

Mam nadzieję Przemek, że nie zdejmiesz tego posta

Szykuje powrot do morszczyzny w wielkim stylu :)

TYLKO WIDZEW

''Su ludia,ktorich mam proste v pici:-)))''

Aurel Hatala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam tylko nadzieje ze to juz koniec obywatele wylewania na siebie brudow.. "public"......i skonczycie ten temat...stare konie

..pamietajcie ze tutaj tez...moze nie dzieci ..ale dorastajaca mlodziez zaglada.....i maja super nauke.....

pozdr

3miasto pozdrawia :))) Zdrowie żon naszych oraz kochanek i żeby się nigdy nie spotkały.:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale o ssssso chozzzzziiiii??????

http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrob sobie Zbychu przerwe od tych reaktorow i wpadaj jutro do Stuttgartu na targi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zbyszek36
:) to juz jutro?:) musialbym z dzieciakiem tam jechac bo niemam go jutro z kim zostawic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To juz od dzisiaj! A dzieciak to pewnie i by sie nie nudzil :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A przyjezdzaj, tylko jakby co to daj znac. Ja bede juz od 10, ten pierwszy wyklad mnie interesuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zbyszek36

Aqua , pomysle nie obiecuje ale moze bede .

pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zbyszek36

widzisz Pilot i po co to bylo ? skonczyl bym reaktor i odpowiedzialbym na Twoje pytania .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK Zbyszku, w razie czego zdam foto-relcje. Obiecuje sobie wiele po tych targach, moj sprzedawca, ktory zreszta tez sie wystawia, twierdzi ze nie mozna nie pojsc.

Boje sie tylko, ze portfel jutro troche schudnie, :)

I chyba sie do Zwiazku w koncu zapisze, a co sie bede obcynalal. Jak jechac to jechac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zbyszek36

hehe , nie wiem czy bede napewno mial czas jak sie uda to moze w niedziele tam pojade.

Siedzialem myslalem nad podwujnym minireaktorkiem wapnia do akwarium 100-moze do 200 literkow max) , takim na kazda kieszen prostej budowy , skladajacy sie z jaknajmniej czesci a dobrze funkcjonujacym , posiadajacy tez dlawik na elektrode PH (wielkie dzieki raz jeszcez ,dzisiaj otrzymalem) , no wiec dobrze mi szla ta budowa ,ale zostawie bo mam dosyc , jutro tylko najwyzej pokombinuje zeby mozna bylo w miare wygodnie wymieniac wklady w obu komorach , myslalem zeby dac srubunek 32mm a w niego dopiero mufke z gwintem a w srodku dlawik :) po wykreceniu srubunku wraz dlawikiem w mufce bylby spory otwor na wymiane wkladu wystarczajacy :) (narazie na zdjeciu widac sam dlawik w krecony w mufe ) pojemnosc komor to zaledwie tylko kilogram wkladu Knopa :)

s1.JPG

s.JPG

Projekt wstepny , nie zrazac sie prosze bedzie dzialal napewno , jak skoncze to pokaze w calosci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Interesowalby mnie jak najbardziej taki do 250l. Generalnie ceny reaktorow morduja.

Pozostaje chyba DIY ale niech ktos to najpierw przetestuje :)

A w ogole to niech najpierw udowodni wyzszosc Kalkreaktorow nad swietami Bozego Narodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pilot

skasuj to : widzisz Pilot i po co to bylo ? skonczyl bym reaktor i odpowiedzialbym na Twoje pytania .

Wkurzasz mnie takimi przyspiewkami.Byla umowa ,ze juz nic nie napiszesz.Jutro niedziela.....uwazaj bo prawda moze wyjsc na jaw.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ta z adriankiem?

Pozdr Olek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zbyszek36

@AquaManiac , czy tez tradycja sw. Mikolaja :) kazdy widzi to inaczej , ja widze to narazie tak :)

y.JPG

y1.JPG

y2.JPG

y3.JPG

y4.JPG

@Pilot , chory czlowieku jaka prawda? kogo to obchodzi jaka kto sie religia zajmuje , komu Ty sie zalisz pytam ? to nie jest czat religijny itd.... wez Ty se kolo i sie piertolnij w czolo .

Usunelem , zadawolony jestes ? no i niech Ci ziemia lekka bedzie , pierdolnij sobie baranka ulomie :) I wyciagnij ten wibrator z dupala bo mi monitor podskakuje :)

I nie strasz mnie bura suko , bo tam nic niemasz ciekawego w tym gadu , chyba ze sam cos podopisywals . Jak bedzies dalej wk***ial to wszyscy zaraz Cie zobacza na zdjeciu i Twoje wymarzone akwarium :):D:) hehe niewiez jeszcze na co mnie stac cieciu :D

Jak masz jakis oproblem parowo to prosze Cie bardzo przyjedz :D

Zebys zaraz nie ciagnal loda na jakiejs stronie w necie , albo Twoja paniena , wiec sie dooobrze zastanow zanim cos napiszesz bo tez potrafie byc podly i nietylko przerabiac texty ale i doskonale zdjecia :D wiec sie odemnie delikatnie mowiac odpier**l , ani ja Twoja rodzina , ani brat , ani kolega , daruj sobie , czep sie drzewa.

d*pa Cie swedzi pytam ? powiedziakem , odpier**l sie raz na zawsze ode mnie i temat zamkniety .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.