Skocz do zawartości
Merriq

[S] Sprzedam korale : twarde, miekkie i wogóle

Rekomendowane odpowiedzi

Allegro mnie już nie kocha, a korali jeszcze sporo do sprzedania.

Cierpię na chroniczny brak kasy i miejsca w zbiorniku

Wieczorem wstawię listę i zdjęcia, na razie mogę napisać, że mam sarcophytony, lobophytona,xennie egipska, cladielle, nepthe, zoanthusy itd.

Wiecej na pw.

"Ludzie mający charakter postępują właściwie nie dlatego, że myślą, że zmienią przez to świat, lecz dlatego, że nie godzą się na to, by świat ich zmienił.

Moja Mania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu allegro cię nie kocha ??

DEXA /jacekdl@o2.pl/ GG 3977 niestety na razie www.papierline.pl

moja mała galeria

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie też już nie kocha ostatnio wysłałem do kilku może kilkunastu osób pytania o przedmiot no i zawiesili konto uznaljąc mnie za rasowego spamera:no:no:no ostatnio coś wiele zawieszeń z tego co słyszałem ale mniejsza z tym podeślij mi listę korali z cenami na pw

112L 4x24w;5000l/h ~21kg LR; 3kg LS

zapraszam również na moją stronkę nie akwarystyczną związaną z zarabianiem w internecie

http://www.e-krezus.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poproszę na pw ceny i zdjęcia

250L Korali 7, oświetlenie 6x39W, Profilux II Plus EX, 450L jeden samp na oba zbiorniki 160 l. obiegowa OR3500, cyrkulacja 1 x koralia 7(10500 L.) i Tunze 6105 (13000 L.), oświetlenie 7x80 W. ATI ściemnialne, mikser AM 500, reaktor butlą sterowany profiluxem, Odpieniacz Reef Octopus 5000

200 L. +

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Allegro nie kocha mnie gdyz, poniewaz, bo uznali sobie ze nie mozna u nich wystawiac zwierzat z zagrozonych gatunkow, gdyz, poniewaz, bo... sami nie wiedza czemu:googleye

A tak poza tym bardzo miło sie z nimi rozmawia..

Ja sie im produkuje przesyłam im aktualny wykaz zwierzat zagrozonych, rozporzadzenia na ktore sie powołuja a

oni mi "kopiuj & wklej" w odpowiedzi no i mowia ze mam racje ale jednak nie...

I w końcu wycisnełam o co im chodzi: u nich nie mozna handlowac zadnymi koralami.;)

W takim razie powiedzcie mi czemu nie usuneli zbiorników z życiem ?;)

Pytałam ale tego tez nie wiedza ;)

Ale co sie przejmowac ja tam na nich "papararam"

"Ludzie mający charakter postępują właściwie nie dlatego, że myślą, że zmienią przez to świat, lecz dlatego, że nie godzą się na to, by świat ich zmienił.

Moja Mania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam...ja też poproszę o zdjęcia i ceny.... rpwp@o2.pl ...

Pozdrawiam serdecznie...

tel.kon. 503-344-343 520 l słodkiego i odpalone solniczki...144x60x30,2 x 80x40x45,70kg LR,30kg LS,Tunze 6025,6045,6060,6100 ,VorTech MP40w,sea clone 100,Apf600,2x150W+2x54W,2x(3x24 W),trochę bajerów na profilux'ie...w planach 600 l i 450 l na jednym stelażu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja równierz prosze o zdjęcia i ceny na leoni@o2.pl

"500L+ 120L sump, obieg Aquabee5000,2xHQI 150W+2x80W T5,cyrkulacja JVP 102+2x201b,1xresun15000,Tunze 6095(łącznie 47000l/h),BRAK ODPIENIACZA TYLKO ALGAESCRUBBER!!

57402030.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poprosze o ceny na maila black_rainbow@wp.pl lub pw.

120x50x50.Odpieniacz EVO3000,RW8,Eheim StreamOn 4000plus,Pacific Sun Metis Hyperion S2 2x75W,Tunze 3163,3162.23kgLS,25kg skaly.LPSy i miekkie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkim zainteresowanym wysłałam pw.

Moja Mania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli coś jeszcze zostało to proszę o fotki barbapapa_71@tlen.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zoanthusy jakie kolory i cena zspmg@poczta.fm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie montipory zarezerwowane.Nie wiem czy do wszystkich dochodza wiadomosci bo nie mam ich w wysłanych

Pozdrawiam

Moja Mania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nic niedostałem:(

"500L+ 120L sump, obieg Aquabee5000,2xHQI 150W+2x80W T5,cyrkulacja JVP 102+2x201b,1xresun15000,Tunze 6095(łącznie 47000l/h),BRAK ODPIENIACZA TYLKO ALGAESCRUBBER!!

57402030.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz wysłałam pw.

Wszystkie twarde juz sprzedane.

Zostały miekkie:nepthea,xenia egipska,zoanthus szaro-zielony,zoanthus zielono- pomaranczowy,2cladielle oraz lobohyton

Pozdrawiam

Moja Mania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.