Skocz do zawartości
Przemek

Zamawianie pre-paid i niższe ceny...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ostatnio z kilkoma osobami rozmawiałem na temat dostępności niektórych sps-ów - a dokładniej szerokości oferty niektórych gatunków, zwłaszcza koralowców z gat. Acropora.

Otóż możliwości są, jedynie minimalne ilości które nalezy zamówić zaczynają się np. od 500 sztuk koralowców.

Sami warunków do kupna i przetrzymania takiej ilości koralowców nie mamy - i raczej żaden z polskich importerów także.

i stad moja propozycja do osób, które zainteresowane byłyby kupnem sps-ów - raz że w dużo niższej niż normalna detaliczna cena, drugie - że możliwości wyboru są naprawde ogromne. Warunkiem jest zakup conajmniej całego boksu - myślę, że to dobra oferta szczególnie dla tych, którym zalezy na pozyskaniu niedostępnych do tej pory egzemplarzy koralowców lub przymierzają się to stworzenia małych hodowli w celach zarobkowych.

Acha, w boksie jest 12-15 sztuk koralowców.

Jeśli ktoś będzie zainteresowany - prosze o kontakt albo na priva, albo telefonicznie 508 259 086.

Termin najbliższej dostawy Acropor w tym systemie mógłby odbyć się na koniec lutego/początek marca.

Pozdrawiam

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu
Home for advanced technology

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby nie wysyłac każdemu na priva - tu jest stock lista z wypisanymi gatunkami - ceny i inne informacje podam telefonicznie.

http://www.nano-reef.pl/acropory.xls

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe- szkoda ze akwa niekapletne :)

Akwa 375l + sump 126l Odpieniacz ATI - Bubble Master 200,Lampa ATI Power Module T5 4x 80W ,Cyrkulacja pompy Tunze 6060-6080,Tunze -Nano Wavebox + Gł QuiteOne-4000l,GroTech - TEC III NG - dozownik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz poprawiłem nazwę pliku - usunąłem spacje, może z tym był problem

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.