Skocz do zawartości
Przemek

dwa słowa - dostawa ReefShop

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wprawdzie półprzytomny, ale ogromnie zadowolony chce poinformować że właśnie skończyliśmy aklimatyzować koralowce z wczorajszej dostawy.

Wg mnie jest to chyba jedna z najlepszych dostaw jakie ostatnio mieliśmy - ponad 500 koralowców twardych LPS i SPS w takiej ilości gatunków i odmian że chyba niejedna hurtownia za Odrą mogłaby się zawstydzić :waving

Na poważnie - to trzeba zobaczyć, nie da się opisać.

Wiele koralowców to prawdziwe perełki - jak np. niebieskie i fioletowe A. millepora, montipory verrucosy w rozmiarze M i XXL, blastomussy, acanthastrea(ponad 20 gatunków) i wiele, wiele innych.

Żałuję że nie mam przy sobie aparatu - ale jutro strzelę kilka fotek poglądowych..

Koralowce do oferty będą wprowadzane od poniedziałku wieczór - kilka dni to na pewno potrwa.

W przyszłym tygodniu odbieramy także narpawdę fajną dostawa ryb - m.in. morze czerwone(semilarvatusy, Z. xanthurum, P. fridmani), hepatuski w rozmiarze L(ok. 15cm) - i ponad 300 innych ryb(w tym pokolce, błazenki, czerwone i pomarańczowe koniki H. reidi)...

Mam nadzieję także, że w ciagu miesiąca nastąpi otwarcie dolnej części sklepu - gdzie będzie szumiało kolejnych 7.000 litrów wody - i stała ekspozycja koralowców twardych - w ilości ok. 1000 sztuk(u góry zostaną tylko ryby i miękkie - oraz bezkręgi)

Z harcerskim pozdrowieniem - życząc udanych ostatków - na które sam się także wybieram

Wasz Druch Boruch :)

PS. Gdzie jest Druch Boruch? Nie ma Drucha ......

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu
Home for advanced technology

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.