Skocz do zawartości
Przemek

[s] ReefBox + szafka + skała + piasek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Z racji nacisków mojego syna stawiam u niego większy zbiorniczek - w związku z tym do sprzedaży mam używane ponad rok czasu:

ReefBox 85l z zamontowanym diodami led - chyba 5 szt + PC blue 24W.n Kolor obudowy grafit

Szafka pod reefboxa - także grafit.

Ok. 12kg skały + 10 kg piasku.

Za całość życzyłbym sobie 1000zł - sądze że to bardzo okazyjna cena dla kogoś kto chce rozpocząć przygodę z morszczyzną w nano wydaniu.

Pokrywa od akwarium ma wyłamane zaczepy - raczej nie przeszkadza to w użytkownaiu zbiornika.

Reszta pytań na priva.

W grę wchodzi również wysyłka - z tym że należy się liczyć z kosztem ok. 100zł(3 paczki - szkło, szafka + potem życie)

Acha - dodaję jeszcze kilka kilo soli TM, pokarmy i preparatry - coś na fosforany etc.

Pozdrawiam

Przemek

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu
Home for advanced technology

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poniżej wklejam fotki ReefBoxa - na zdjęciach świeci się jedynie oświetlenie PowerLed(3xbiałe,1xRoyalBlue - diody 1W) - w zestawie brakuje świetlówki aktynicznej PC - np. AM 24W - nalezy dokupić(mamy w sklepie).

Co do osób zainteresowanych - proszę o kontakt osobę która nagrała mi się wczoraj na poczcie zaraz po ukazaniu się ogłoszenia - jeśli ona nie będzie zainteresowana zakupem to skontaktuje się z kolejną osobą.

pozdr

Przemek

1boy.jpg

2boy.jpg

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu
Home for advanced technology

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przemek - to ja ci sie nagralem :-)

przeczytaj prv, zadzwonie za godzine.

---

OptiWhite 360l, Bubble Magus NAC-7, DIY dozownik Balling i dolewka z RO, Deltec HLP4040, 2x JVP-102B, 2xJVP-101B, ATI PM 6x39W + DIY LED 50W, Aqua-Meter by Mufti.

NP-reducing BioPellets

EFW6p2.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.