Skocz do zawartości
Jacek_Lublin

wakacje 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym pojechać na wakacje z rodzinką ,oczywiście musi być dużo słońca ,plaża, piasek ,dla dzieciaków jakiś basen ,a dla mnie możliwość nurkowania z rurką ponieważ nie mogę z butlą bo miałem kiedyś połamany oczodół (a to jest chyba przeciwwskazane ).Jakie miejsca polecacie i z jakim biurem podróży

Pozdrawiam Jacek

..............................................2651-obraz%20055%20%5B1600x1200%5D.jpg..............................................

FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną :) 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odezwij się do kolegi SMK - jak wróci z "podróży ślubnej" coś Ci ciekawego znajdzie.

Pozdrawiam

Czarek Rebech

900l + sump 450l + cała masa drobiazgów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jade w kwietniu do egiptu do sharm do hotelu club faraana, podobno najładniejsza przybrzezna rafa w egipcie, hotej, plaża i baseny pierwsza klasa.

Było kilku moich znajomych i szczerze polecaj- jak wróce to zdam relacje.

Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl

Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa.

levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luk4344 ty farciarzu, bedziesz mial z pomostu dojcie do najlepszych raf w okolicy, nurkowalem tam w zeszlym roku, bylo fantastycznie, nie wiem jak hotel bo mieszkalem gdzie indziej, ale podobno jest ok.

Polecam tez wycieczke na Ras Mohammed.

Pozdrawiam

Marcin

===============================================

190L, 6x24W T5, 150W HQI, dużo pomp i innych dupereli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Może dowiedz się u jakiegoś lekarza nurkowego czy to rzeczywiście jest dużym przeciwwskazaniem, jeśli chodzi o małe głębokości to może dasz rade.

pozdrawiam

maciek

pozdrawiam

Maciek

Prawdziwy facet nie je miodu !... Prawdziwy facet żuje pszczoły! ! !

I pamiętaj....Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć Dieslem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zapisałem się na kurs to musiałem wypełnić taką ankietę i tam miałem 3xtak a nie można mieć nawet jednego :banghead

..............................................2651-obraz%20055%20%5B1600x1200%5D.jpg..............................................

FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną :) 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jacek jeśli owo zdarzenie, było "kiedś" to nie znaczy że "teraz" nie możesz. Jak się czujesz na siłach to wal bracie, życie i tak jest krótkie :(

Ja w tym roku po przeanalizowaniu wielu ZA i PRZECIW zgodziłem się na wyjazd do Chorwacji, nie wiem na 100% ale zapewniano mnie (czyli moją żonę) że basen panie, all inclusiv, plaża wysypana piaseczkiem, nawet jaka rafa, no i noś tam cos tam, za małą kasę, super żarcie, dobra wódka, no i .... powiem jak wrócę, ale to dopiero na początku września. Paru znajomych polecało mi właśnie ten region na wczasy rodzinne, ze względu na jedzenie, możliwość porozumienia się, sporo atrakcyjnych miejsc do zwiedzenia, a po za tym cena. Ja mam 4 osobową rodzinkę, wybredną tak prawie jak ja :) dla tego właśnie padł wybór na ten odstani wyjazd ( dzieci prawie dorosłe ) właśnie na Chorwację.

Słyszałem też bardzo dużo dobrych recenzji na temat Bułgarii, podobno tam robi się raj na ziemi, no i do nurkowania tez ponoć jest sporo miejsc.

Ale tak naprawdę jeśli chcesz pohasać do blu na rafie, to nie ma to jak wyjazd do Izraela lub Egiptu jesienią, HEHE ja zebrałem grupę bojową 3 moich kierowników i jedziemy na przełomie października i listopada, to dopiero będzie jazda panie :( bez trzymanki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@LUK4344

Jak po powrocie oceniasz Club Faraana?

Mam niezłą ofertę na wrzesień. Wiem, ze hotel ma rewelacyjną rafę, snoorkowałem podczas wycieczki statkiem w zeszłe wakacje. Pytanie mam o sam hotel - czy nie zniszczony? Jak z jedzeniem? Brałeś Snack all inclusive, czy pełny all inc.?

pzdr

Michał

gallery_7670_2202_6981.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.