Skocz do zawartości
Jacek_Lublin

[S] Natures ocean Bio-Activ Live Aragonite Natural White

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam około 26 Kg Nature's ocean Bio-Activ Live Aragonite Natural White Żywy Piasek Do akwarium Morskiego, Idealny do Metody DSB,Wielkość ziarenek 0,5-1,7mm

Był u mnie w zbiorniku od 17 marca 2009 ,ale zmieniłem odpieniacz na większy i muszę zlikwidować jedną komorę w której miało być dsb. Cena 200 zł + przesyłka ,piasek zapakował bym bezpośrednio przed wysyłką tak aby nie zabić życia znajdującego się w nim.

Telefon kontaktowy 507-183-132

Pozdrawiam Jacek

..............................................2651-obraz%20055%20%5B1600x1200%5D.jpg..............................................

FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną :) 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

priv

Ehhh... żeby wyglądało tak jak kosztuje.:ph34r:

zawsze chciałem mieć takie coś, tylko po to, żeby dłubać wciąż..:blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rezerwacja dla Ciochu (pierwszy zarezerwował telefonicznie ), jak się rozmyśli to oczywiście Jarex66 jest następny.

P.S. Piasek jest biały tak jak w opisie więc proszę o nie wysyłanie pytań o kolor piasku :)

..............................................2651-obraz%20055%20%5B1600x1200%5D.jpg..............................................

FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną :) 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, Raczej się nie rozmyśli.

Jutro zadzwonie. Pozdrawiam Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.