Skocz do zawartości
Daniello

[K] PILNIE! Nadmanganian potasu

Rekomendowane odpowiedzi

chociaż 2 tabletki, mam ślimaki montiporojady, a w aptece jest na receptę :googleye w razie czego telefon: 505238048, lub prv.

160L + sump 40L, 150W HQI BLV Nepturion 14kK, 2 x ATI blueplus 39W i 2 x ATI actinic 39W, OR 2500, 5000 l/h, odpieniacz TUNZE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nadmanganian nie jest na recepte!:googleye idz jeszcze raz i popros, ze chcesz do kapieli noworodka. To jest ogolnodostepna substancja. pozdrawiam

Purple haze......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daniello słuchaj Szymona - w końcu fachowiec w tej dziedzinie :googleye

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kobieta w aptece powiedziała że to się niedawno zmieniło i że teraz potrzebna jest recepta, zadupie ten b-stok :googleye

160L + sump 40L, 150W HQI BLV Nepturion 14kK, 2 x ATI blueplus 39W i 2 x ATI actinic 39W, OR 2500, 5000 l/h, odpieniacz TUNZE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojedz do innej apteki, powiedz to co Ci Szymon napisał, a jak Pani zapulta się o receptę to powiedz że jutro doniesiesz.

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe tak zrobie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no mam, ale w saszetkach po 5 gramow, na ile litrow taka jedna saszetka? p.s. lek dostepny bez recepty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdzieś czytałem ze po takiej kuracji korale nie stety padły , u nas na forum ktoś to pisał

60L + 25L sump

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.