Skocz do zawartości
znaki

komplet nano rafka 54l + osprzęt i życie.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Z ciężkim sercem zmuszony jestem rozstać się z moim akwarium z przyczyn osobistych. Strasznie chciałbym je zachować ale sytuacja w jakiej się znajduje niestety nie pozostawia mi wyboru. Sprzedaje wszystko co mam jako komplet, narazie nie przewiduje sprzedaży poszczególnych części. Jeszcze chyba nigdy w życiu aż tak bardzo nie bylo mi się żal rozstawać z przedmiotem.

- akwarium 60x30x30 (używane przez niecały miesiąc, żadnych skaz, zarysowań itp, szkło float) (50zł)

- pokrywa DIY z płyt drewnianych pomalowanych lakierem jachtowym z ładnym wykończeniem, oświetlenie t8 na stateczniku elektronicznym 3/4x18 (2x14W + 1x15W) + jedna świetlówka kompaktowa na zwyklym stateczniku 11W - razem 54W (200zł)

- chiński odpieniacz typu miniflotor tylko krótszy koło 20cm (40zł)

- pompka powietrzna do odpieniacza eheim 200 (70zl)

- 2x koralia nano (180zł)

- czyścik magnetyczny jakiejś niemieckiej firmy (cleanny) unoszący się na wodzie dałem (60zł)

- odmulacz sera (45 zł)

- kilka razy użyte testy sera/salifert (pH, kH, MG, NO3, PO4) (150zl)

- 6 buteleczek 250ml komponentów firmy sera (Calcium 1, Calcium 2, Magnez, Magnesium, Stront, 2 x combo 16 różnych pierwiastków) + 1 buteleczka 50ml jodu (wszystko zużyte w ok 70-80%) (200zl)

- 2 ampułki prodibio biodigest (8zł)

- hydrometr sera (30zł)

- czyścik teleskopowy do szyb z rożnymi nasadkami (40zl)

- termometr wewnętrzny rtęciowy

- ok 9/10kg żywej skały (300zl)

- ok 4kg piasku koralowego

- mały jeżowiec z fioletowymi końcówkami igieł (40zł)

- czerwona rozgwiazda (70zl)

- 6 malych ślimaczków nassarius (30zł)

- caulastrea ok 15 głów (100zl)

- rhodatics

- xenia

-szczepki clavicularii, i zooanthus eagle eye oraz parazoanthusów

- dodatkowo dodaję 1kg soli preis na sam początek

Wszystko jest praktycznie nowe używane miesiąc góra 1,5.

W nawiasach są przybliżone ceny ile mniej więcej kosztują dane produkty (to dla allegrowiczów bo niedlugo i tam wystawię ofertę). W to akwarium zainwestowałem już grubo ponad 1600zł, rozumiem że nie odzyskam choćby połowy tej ceny więc obniżam cenę do 600zł.

Odbiór oczywiście osobisty w Lublinie. Jeśli ktoś chce zdjęcia mogę podesłać na maila (tylko dla osób poważnie zainteresowanych.

Pozdrawiam

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

akwarium sprzedane, zostalo tylko szkło + pokrywa jeśli jest ktoś chętny, poza tym jest jeszcze hydrometr, odmulacz i czyścik teleskopowy do szyb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Choroba że ja tego nie zauważyłem........ skała by mi się przydała ( Kto kupił ? :) jeśli to nie tajemnica)

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.