Skocz do zawartości
UNSU

(S) DELTEC MCE 600

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jak w temacie sprzedam Delteka MCE 600 100% sprawny poza śladami normalnego użytkowania ma małą białą plamke na szybce pleksi(ślad po źle ustawionej grzałce), do pienidła dorzucam tłumik z Acropory, zaworek do regulacji przepływu powietrza, dwa koszyki na media filtracyjne i grzałkę Jagera (do około 200l, moc muszę sprawdzić bo nie pamiętam). Pienidło jest naprawde Rewelacyjne do zbiorników od 60 litrów(korale niefoto) do według producenta 400l ja osobiści stosowałem go w 162l i 275l i spisywał się na medal. "Odpieniek"(nielubie tego słowa ale coby się niepowtarzać;)) można zawiesić na szybie baniaka można trzymać w sumpie. Foty wstawie jak najszybciej, zależy mi na selnięciu go do końca tygodnia(dziś go zdejmuje bo odpalam sumpa z AP600:D)

Cena 600 zł Telefon kontaktowy: 784-516-452

Pozdrawiam Serdecznie

Jacek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy wiemy jak wyglada MCE600 ale jakas fotka z ewentualnymi sladami wg regulaminu targowiska by sie przydala:waving

Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. 

Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone

Osprzet -  Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W

Suplementacja - Balling DIY HD

Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"niestety" 15 minut po zamieszczeniu posta dostałem telefon pienidło sprzedane, przepraszam że odrazu nie napisałem ale byłem na mieście, także temat zamknięty

pozdrawiam Jacek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.