Skocz do zawartości
alexw200

MORSKIE.ORG - KPINA!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Widział ktoś może stronke www.morskie.org ??

Narazie to dopiero początek tego czegoś, niemniej zapowiada się całkiem całkiem.

Jako, że wszystko co o morskim się pojawia wzbudza moje zainteresowanie, więc zarejestrowałem się.

Na stronie głównej administarator zaprasza do współpracy itp., no idea niezła może być fajnie. Więc zagadnąłem kolege na czacie no i się dowiedziałem, że faktycznie można w czymś się przysłużyć. No ja jako dobry samarytanin :p:P:D pierwszy się zgłaszam.

Na dobry początek napisałem sobie na wspomnianym forum 2 posty z zamieszczonymi ankietami i jakie moje zaskoczenie gdy dziś odebrałem 2 maile od admina, w których czytam, że napsociłem coś na morskie.org i już niemogę wystawiać nic i pisać itp.

No to jest poprostu skandal, moje dwa usuniete posty dotyczyły jeden oświetlenia a drugi wielkości zbiorniczków, niczym sobie niezapracowały na usunięcie. Jedyne co mi do głowy przychodzi to niewyspanie POLOHERB'a czyli admina tego "czegoś"

Musiałem sobie troszke pokrzyczeć, to łagodzi nerwy.

Jedyna pociecha, że mamy nano-reef gdzie nikt postów nietyka, przy takim starcie morskie.org nano-reef niemusi obawiać się o frekwencję.

Mogę jedynie domniemać dlaczego admin tak postąpił, przeniósł posty do innego działu, bo tam gdzie były umieszczone podobno mają prawo pisać tylko admini, no ale czy to ja sam sobie prawa przydzielam albo co??

Wystarczyło by wysłać zwykłą wiadomość np. "sorka niepasują tu więc je przeniose tam..."

Zamiast tego znalazłem w skrzyneczce to:

"... Od: Poloherb

Do: alexw200

Wysłany: 2005-04-25, 23:05

Temat: Nabroiles na morskie org

Juz cos napsociles . teraz chyba nie da sie wstawiac ankiet , itd. ....."

i coś jeszcze

"....Poloherb

Do: alexw200

Wysłany: 2005-04-26, 11:49

Temat: Re: Nabroiles na morskie org

chyba juz nie mozesz wstawiac ankiet i w portalu nowych tematow ....."

Temat generalnie nudny i mało ważny ale się zdenerwowałem i dlatego go poruszam.

88d3e180721d3e3cf82e042b1e240cc3u1718a15

Tu najłatwiej mnie łapać :P:P:P  https://www.facebook.com/aleksander.smigielski.5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda komentować, skoro Poloherb ( swoją drogą stary nano-reefowiec ) wyrzuca alexa z forum, to jestem pełen obaw o przyszłość tamtej strony.Do prowadzenia stroy, potrzebni są odpowiedni ludzie:)

Piwko dla wiernych nano-reefowców:yes

Szykuje powrot do morszczyzny w wielkim stylu :)

TYLKO WIDZEW

''Su ludia,ktorich mam proste v pici:-)))''

Aurel Hatala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak dla sprostowania to jak ktoś niedoczytał to on poprostu wywalił moje posty a nie mnie:D ale efekt dokładnie ten sam bo już się tam niepokazuję.

Tu najłatwiej mnie łapać :P:P:P  https://www.facebook.com/aleksander.smigielski.5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

" dziś odebrałem 2 maile od admina, w których czytam, że napsociłem coś na morskie.org i już niemogę wystawiać nic i pisać itp " Mogłem źle zrozumieć?:p Do tego w pierwszea wersja Twojego posta była o połowę krótsza i skomentowałem go, zamin go edytowałeś:p

TYLKO WIDZEW

Aurel Hatala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A faktycznie masz rację że był w 2 wersjach, tak się zgotowałem, że poszedłem w międzyczasie na papieroska i stąd tak było ale generalnie to niesprawdzałem już czy się da pisać czy nie poprostu sprawę "olałem" a co dostałem w mailu to sam widzisz wklejony jest w całości jeden i drugi. Szkoda się denerwować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

alexw200 warto się denerwować. Osobiście jestem zdania, że jest nas jeszcze za mało, żeby otwierać kolejne fora, serwisy. Przecież wszystko mamy, wystarczy z tego korzystać.

niestety bez akwarium :( ale strasznie tęsknię

"opis moich ex-akwariów http://alexkoz.ovh.org/akwarium/index.html"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja, ale trzeba zrozumieć też Poloherba...chłopak się zagotował jak mu ludzie zaczęli przychodzić i od razu wszystkich chce ustawiać:p

Jak to mówią "nie przejmuj się swoją rolą bo Cię wyp....olą:p:P

@alex jestem zdania, że im więcej tym lepiej..konkurencja determinuje jakość.Ludzie i tak zostaną przy tym co jest najlepsze, ale zdrowa konkurencja jest wskazana :p

TYLKO WIDZEW

Aurel Hatala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widzisz ja generalnie to nerwowy człowiek jestem, zapracowany itp., i jak już znajdę troszkę czasu - co mnie żonka nie ściga, że znowu przy kompie siedzę - żeby coś skrobnąć na jakimś forum to się okazuje, że komuś coś niegra, wtedy to się zgotuję troszeczke ale po czasie mi przechodzi i wolę zlać temat/gościa/forum* (niepotrzebne skreślić :p:P:D)

Co do tego co napisałeś alex to się zgadzam ale jak mają powstawać nowe skoro prawdopodobnie tak jak mnie to i innych się traktuje, to kto przy zdrowych zmysłach będzie jeszcze chciał się udzielać??

Ale tak jak pisał PAWEŁ BROWAREK DLA NANO-REEF'owców.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu się w czasie niezgraliśmy pawel.

Jest jedna drobnostka której niestety nierozumiem, o jakich ludziach piszesz?? bo jak się zarejestrowałem to były posty tylko Poloherba:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@alexw200.....niestety zachowanie takie swiadczy tylko i wylacznie o potrzebie wizyty u lekarza.....i to dobrego specjalalisty od KOLAN.....bo specjalista od glowy juz nie pomoze...:p

3miasto pozdrawia :))) Zdrowie żon naszych oraz kochanek i żeby się nigdy nie spotkały.:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może wina lezy po stronie nadmiaru solanki:p

Kiedyś to się mówiło, że od borygo, no ale co ja tam wiem. Się już nieodzywam bo mi jeszcze tutaj głos odbiorą admini

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@alexw...don't penks kak gawariat starożitnyje francuzy...z odsiecza ruszymy.....:p.....

ps....bedziesz w domu w oklicach 13-14 maja??...bo sie w okolice Twe wybieram....

3miasto pozdrawia :))) Zdrowie żon naszych oraz kochanek i żeby się nigdy nie spotkały.:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oluś, nam to nie zaoferowałeś swojej pomocy .. :p

No ładnie...

:p

Pozdr

Przemek

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu
Home for advanced technology

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@dino będę i zapraszam

@Przemek od kiedy zmieniłeś szatę graficzną forum (co jest tylko na +) i pojawiło się coś takiego jak Strefa Prywatna to niemogę się dowiedzieć co to jest, a ty tajemniczo odpowiadasz, że dla wtajemniczonych.

To cię już nielubie, biore kredeczki, kolorowaneczki swoje i lece do domciu i ci niebede pomocy oferował:p:P:p:p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Przemek ..lezacego sie nie kopie.hihihihihi....a juz tym bardziej wypominki jakies.....Kurcze chcesz chyba zeby Alek nam sie zalamal do reszty i mial wyrzuty sumienia....ahahahahahahahahahaaaaaaaaaa....:p.....nalepszy "dochtor"...od zalaman nie uradzi wtedy....i co???.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi szata graficzna forum sie nie podoba

na szczescie nie musze jej ogladac :p

test sygnaturki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alex200 . Chcę wypowiedzieć swoją wersje. Posty co napisałeś przeniosłem pod inny dział ,(na stronie głównej była bardzo duża ankieta), był po prostu w złym miejscu. Fora portal i sondy są wyświetlane na głównej, nie były zablokowane dla zarejestrowanych . Dlatego napisałem że już nie można wstawiać w portal i sondy. Jak już pisałem, twoje posty przeniosłem, w niezmiennym tekstem. Były jeszcze rano. Widocznie na złość dla mnie usunąłeś własne posty. Jest nie prawdą co piszesz że admin usunął twój post.

"<?))))><`?...¸??´?`?.¸Morskie¸.?´?`?...¸.?´><((((?>"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To czytaj wyraźnie co napisałem.

Po pierwsze wystarczyłoby wysłać w mailu proste zdanie, nawet to co tu napisałeś i byłoby wszystko oki. Natomiast z tych wiadomości co otrzymałem od ciebie wynika co innego, niezaprzeczysz, że to co wkleiłem w pierwszym poście pochodzi od ciebie.

I nigdzie nie jest napisane, że cytuję "... Dlatego napisałem że już nie można wstawiać w portal i sondy...." tylko "...chyba juz nie mozesz wstawiac ankiet i w portalu nowych tematow..."

Kolejna sprawa, to gdybyś je tylko przeniósł to niebyłoby również problemu ale jak wszedłem na stronke i sprawdzałem to ich niebyło musiałeś je ciutek później przenieść albo masz duszka na stronce:p:p

Teraz małe sprostowanie oczywiście, że je usunąłem ale nie na złość tobie tylko ze złości na ciebie to są dwa diametralnie odmienne zwroty, usunąłem bo jak mnie niechcą to się niewpraszam na siłę. :p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sie zastanawam PO CO SIE TUTAJ TAK DENERWUJECIE?? :p

Taka drobnostka:)

Pozdrawiam

P.S.

mam nadzieje ze zakopiecie ten toporek wojenny :p

--------------------------------

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kto się denerwuje rosiczka, denerwowałem się rano, teraz to mnie poprostu wqrwia sytuacja, gdzie ktoś robi ze mnie wała, że sobie coś wymyślam, tego poprostu niecierpię. A jak się mocno wq...... to tego rekina co mam w sygnaturce ze smyczy spuszczę i kogoś w dupe ugryzie:D:D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.