KIDULT Zgłoś Napisano 2 Marca 2010 zdAJE SIE ZE JEST 4:25, WLASNIE SKONCZYLEM PIC WODKE AZ KOLEGA, I USIALEM ZAJRZEC NA FORUM RPOZED SNEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 2 Marca 2010 no to dzien czas zaczac, czyli co. PKT 1 ! Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taku Zgłoś Napisano 2 Marca 2010 Dokładnie No dziś szkoła 8 godzin (:/) i po powrocie robie burdel (czyt. przemeblowanie) w pokoju na nową szafkę i baniaczek i w końcu po grubo ponad miesiącu odpalam 225l. Cytuj 225l 90x50x50 + sump 57l. You will never walk alone... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 2 Marca 2010 #241982 KIDULT :zdAJE SIE ZE JEST 4:25, WLASNIE SKONCZYLEM PIC WODKE AZ KOLEGA, I USIALEM ZAJRZEC NA FORUM RPOZED SNEM haha Kidult, widze, ze juz z trudnoscia trafiales w klawisze musialo byc grubo Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzejanc Zgłoś Napisano 2 Marca 2010 Oj, ciężko z Wami, uwierzcie mi... Całe szczęście, że ja tak nie mam. Forum sprawdzam tylko sporadycznie: rano w pracy, później w pracy cały czas, po powrocie do domu, cały wieczór, pół nocy no i weekend obowiązkowo, więc chyba w normie, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 2 Marca 2010 Grzejanc, ja mam podobnie jak Ty, ale koledzy faktycznie mocno przeginają... Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 2 Marca 2010 hahaha:clowning Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PITER 1 Zgłoś Napisano 2 Marca 2010 ja proponuje aby Przemek włączył czasowe blokowanie forum np w porach :śniadania ,obiadu i kolacji(libacji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sienki Zgłoś Napisano 2 Marca 2010 Hehe coś w tym jest.. siedzisz w pracy i tylko odśwież.. po 5 min znów i myśl dlaczego nikt nic w tym czasie nie napisał Cytuj Jest .. i znowu "kostka".. | było vol3 400 l | było 324 l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 2 Marca 2010 nawet mi nie mowcie, czekam tylko, az zostane w koncu zaproszony na rozmowe do kierowniczki Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JODLA Zgłoś Napisano 2 Marca 2010 Dzień bez NR - dniem straconym! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darekn12 Zgłoś Napisano 2 Marca 2010 witajcie,ale wiecie co jest najgorsze? jak widac jakis czas temu zlikwidowalem akwarium z zamiarem powrotu-ale pomimo tego ze solniczki nie ma w domu to i tak tu zagadam..... fakt mniej niz jak mialem akwarium ale nadal... pomimo tego forum sa jeszcze 2-3 inne na ktorych tez czlowiek przesiaduje-nie zwiazane z akwa. pozdr darek Cytuj od 17 wrzesnia 2009 akwarium zlikwidowane...ale kiedys wroce...:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taku Zgłoś Napisano 2 Marca 2010 LiZaRd: Jak cię wezwie to wal prosto z mostu że jesteś uzależniony od tejże stronki może kobita zrozumie albo jeszcze dopytaj czy ona również ma fioła na jakimś punkcie ;] może się zgadacie Cytuj 225l 90x50x50 + sump 57l. You will never walk alone... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K Zgłoś Napisano 2 Marca 2010 Ja zamiast przed kompem wole siedzieć przed zbiornikami ale z domu nie wyjde jak na NR lub AR nie zerkne. Cytuj 155x80xh60 , 3 x kessil a360x i 10 x 80w t5 i cała reszta sprzętu aby zwierzaka było jak w domu 1 litr NP reducing biopellets BK 250 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basterek-4 Zgłoś Napisano 3 Marca 2010 Bez kitu, myślałem, że tylko ze mną coś nie tak. Teraz widzę, że łapię się w normie. Ufff, aż mi ulżyło. Pozdrowionka Cytuj 150x50x50 + sump 103 l. 55 kg LR + 9 kg LS , cyrkulacja 2 x JVP 102, obieg At-306, odpieniacz - stożkowy, światło 2 x 54 t5 + HQI 70W + 120W LED, start 13.08.2010 Kupię szczepki korali miękkich i LPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 3 Marca 2010 basterek , z tego co widze, to Ty rzadzisz w dziale humor dzieki za to Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz.p Zgłoś Napisano 3 Marca 2010 :strutinwitam,coz kolejny dzinek sie zaczal i pierwsza mysl jaka?"ciekawe co tam nowego na forum",jak dla mnie cos tam zawsze sie znajdzie,pozdrawiam zakreconych Cytuj bez morskiego akwa tez mozna zyc, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamB Zgłoś Napisano 3 Marca 2010 A jak tu nie wchodzic na N-R skoro tyle tu bezcennej wiedzy? Przeciez nigdzie indziej nie znajdziesz tak wielu koniecznych informacji by nie wysadzic sobie baniaka. W biurze zagladam co kiladziesiat minut a w domq juz nie tak czesto ale przed wyjsciem i wieczorkiem zawsze. Szkoda tylko, ze tak wiele ciekawych tematow umiera nagle, praktycznie bez przyczyny :/ Cytuj Delta 72x72x50; LED Cree by Tomasz; Hydor Slim-Skim; 2x6055 + multi Znajdziesz mnie rowniez na: http://www.bractwo-s...forum/index.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basterek-4 Zgłoś Napisano 3 Marca 2010 #242257 LiZaRd :basterek , z tego co widze, to Ty rzadzisz w dziale humor dzieki za to Ano się tak złożyło, akwa miało być na dniach ale się przesunęło w czasie. Jestem świeżo po rozwodzie, sporo rzeczy musimy z córkami pokupić więc wiadomo - trzeba wybierać...puki co humor mi pozostał i nadzieja. Pozdrawiam Cytuj 150x50x50 + sump 103 l. 55 kg LR + 9 kg LS , cyrkulacja 2 x JVP 102, obieg At-306, odpieniacz - stożkowy, światło 2 x 54 t5 + HQI 70W + 120W LED, start 13.08.2010 Kupię szczepki korali miękkich i LPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taku Zgłoś Napisano 3 Marca 2010 #242254 basterek-4 :Bez kitu, myślałem, że tylko ze mną coś nie tak. Teraz widzę, że łapię się w normie. Ufff, aż mi ulżyło. Pozdrowionka Ale co to za norma? sami uzależnieni i świry Cytuj 225l 90x50x50 + sump 57l. You will never walk alone... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 3 Marca 2010 @basterek-4,no to nas juz dwoch rozwodnikow na forum,co nie maja co z wolnym czasem robic. Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basterek-4 Zgłoś Napisano 3 Marca 2010 Peniek wolnego czasu mam jak na lekarstwo i "użeram" się z moimi "maluchami" które wszystko wiedzą lepiej i kucharzem nawet musiałem zostać,poza tym ciągle praca, wywiadówki,zakupy i wychodzenie na dwór ze skowyrem, generalnie nuda mi nie grozi. Ale na czytanie nano reefki czas znajduję bo może wreszcie kiedyś wystartuję z morskim akwa. Ps. Jeszcze sezon motocyklowy się zbliża więc witaj w klubie Kawalerów z Odzysku !!! Cytuj 150x50x50 + sump 103 l. 55 kg LR + 9 kg LS , cyrkulacja 2 x JVP 102, obieg At-306, odpieniacz - stożkowy, światło 2 x 54 t5 + HQI 70W + 120W LED, start 13.08.2010 Kupię szczepki korali miękkich i LPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 6 Marca 2010 co z tymi koszulkami? bedziemy cos robic wspolnie? czy nie moze ktos wymysli cos konkretnego, fajnie byloby miec jakas naklejke na aucie typu: moj brat wpadl na haslo: Uwaga! słono popie******y chyba poprostu nie podziela mojej pasji tymczasem dzis siedze z wami tylko do 21, pozniej weekend i opuszczam biuro! Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taku Zgłoś Napisano 6 Marca 2010 #243126 LiZaRd :tymczasem dzis siedze z wami tylko do 21, pozniej weekend i opuszczam biuro! Szefowa czy urlop? Cytuj 225l 90x50x50 + sump 57l. You will never walk alone... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz.p Zgłoś Napisano 6 Marca 2010 @lizard co jak co ale na taka koszulke z "logo" naszego forum z checia sie pisze juz dzis,te hobby naprawde na swoj sposob jest INNE ,i w to mo graj,pozdrawiam morszczakow Cytuj bez morskiego akwa tez mozna zyc, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach