Skocz do zawartości
SkoczekPL

Wakacje z .... dzieckiem

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchajcie, w tym roku na wakacje chcę pojechać sam z 4,5 letnim synkiem ( żona zostaje w domu z najmłodszym :strutin )

Chciałbym pojechać gdzieś, gdzie nie ma strasznego tłumu ludzi i gdzieś gdzie w przypadku złej pogody będzie czym zająć juniora.

Znacie jakieś fajne miejsca ? Mowa oczywiście o Polsce no i gdzieś gdzie jest woda.

Może Mazury ?

PS: I jak macie namiary na jakieś sprawdzone hotele, albo coś w tym stylu to będę zobowiązany :waving

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mazury są fajne jak lubisz wędkować-polecam miejscowość Narty niedaleko Jedwabna jest fajne jezioro z super czystą wodą jest gdzie się wykąpac i ew. połowić rybki.

Oczywiscie nie zastąpi to plazy i robienia zamku z piasku i innych zabaw dla małego.

360l+120lsump,beast1200,TUNZE 6045+jvp102,NJ4500,LED CREE 4X12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto wybrać się: na kaszuby tam gdzie byliśmy na zlocie, byłem ze swoim synkiem troszkę starszym ale warunki rewelacyjne, plac zabaw, domeczki czyściutkie, za tą kasą naprawdę polecam. Namiary znajdziesz w pierwszym posscie od seba w spotkaniu akwarystów z Trójmiasta.

pozdrawiam :strutin

180 x 60 x 60, cyrkulacja 1 x 12 000, 3 x 6 000, otpieniacz ATK, cyrkulacja aiwaki 2500 L/h, oświetlenie 2 x 250 W HQI

+ niebieskie 2 x 54 + LED

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie jak Sławek pisze, a dodatkowo wieża widokowa, krzywy dom, skanseny, łódki, rowery wodne, jeziora, można konikiem pojeździć :strutin Ogólnie jest co robić i gdzie pojechać :waving A i do 3-miasta blisko :)

PozdrT

zbiornik 90x42x45+sump; odpieniacz Deltec APH525; oświetlenie T5:2x39W+ 90W LED; wystartowało 11.08.2009; moja wiedza dojrzewa razem z akwarium

MOJE AKWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.