Skocz do zawartości
dark.f

my tak gadu gadu a tak poza tym ?

Rekomendowane odpowiedzi

wszyscy tak o morszczyzne nawijaja i mnie sie to podoba :D.

A tak poza tym to jakie jeszcze zainteresowania macie poza morszczyzna , jakiej muzyki lubicie sluchac itd...

co robicie w wolnym czasie :)

slucha moze ktos Nightwisha albo Within Temptation ?

ja taka muzyke lubie i to bardzo jak ktos nie wie to jest to metalowa muzyka stl gotycki :D poza tym jestem milosnikiem gor polskich bo bywalem w roznych miedzyinnymi alpy austryjackie , wloskie ale najbadziej klimat odpowiada mi polskich Tatr ostatnio jednak czas mi nie pozwala sie tam wybrac ale bywalem tam bardzo czesto nawet 2-3 razy w miesiacu echh...ten klimat :)a Wy jakie macie zainteresowania?

pomalutku....po cichutku i baniaczek bedzie stal ..... 160l, w obiegu 210 l, Beast 400P, HQI 150W 10K, OR 2500, sump 54l,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

A na Gwiezdnych Wojnach byłeś :D

Pozdrawiam Roman

gdzie jest nemo ? www.republika.pl/akwariummorskie/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jezdze na motorze !!!

Dany

130x70x50

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj Roman gwiezdne wojny wspomniałeś hehe piękna saga piękna - na fana trafiłeś (no nie żeby znowu takiego szalonego czy coś).

A tu pare słów żywcem jak z www.sympatia.pl hehe

Jesli chodzi o muzyke to najbardziej lubie muzyczkę House - nie jakieś tam umcyki techno czy inne badziewie ale piękny house przypominający klimatem disco lat 70tych :) Ach jak mi się studia w Poznaniu przypomną i te balangi w "Post Dali" i na "House In" :)

Na mojej stronce jeszcze się ostało parę archiwalnych fotek z imprez studenckich :Dhttp://www.smk.prv.pl

A mówiąc o studiach to moja rodzina by złośliwie by stwierdziła że moim hobby jest studiowanie hehe. Po polsku to się nazywa "wieczny student" - już 3 kierunki obróciłem (informatyka, finanse i bankowość a teraz marketing i zarządzanie) żadnego jeszcze nie kończąc - właśnie we wrześniu 8 roczek się zacznie od czasu jak zostałem studentem :D

Jakoś tak studia to zawsze po macoszemu mi szły - kaskę trzeba było robić a w wolnym czasie na wykłady chodzić a tu zawsze się czepiali o obecności jak w przedszkolu :) Ale spoko mam nadzieje że do końca czerwca się w końcu obronię (tego roku :) )

A zainteresowania pozostałe to (z tytułu poprzedniej pracy) komputerki, (z tytułu obecnej) podróże, nurkowanko (rekreacyjnie), fantastyka (książki z serii "Świat Dysku" rulez).

No i kino ponad wszystko. Do kina jak ide to na 2-3 seanse na raz bo jeden to strata czasu na wyprawy do kina (w Świnoujściu nie ma multiplexów więc do szczecina musze pomykać).

A jak codziennie nie łykne ze 4 godzin filmów/seriali w kinie domowym to czuje się jakiś taki niezdolny do pracy :) Właśnie jak to pisze to mi się przypomniało że lampa do projektora mi się kończy bo skubaniec jak telewizor prawie chodzi i mnie kurde znowu czekają wydatki :). To taka sama skarbonka bez dna jak morszczyzna (choć ostatnio obstawiam że morszczyzna to większa skarbonka)

Aha no i uwielbiam irytowac moją babe :D :D :D (przynajmniej ona by powiedziała że to moje hobby)

A jak inni?

550L, ATI BM 200, 2x Tunze Stream 6100, Nano Wavebox + UPS, obieg OR3500, 2x80W 2x54W T5 + 210W LED CREE, sciemniane oswietlenie, komputer Profllux II plus EX, sump 110L, filtr z Bio pellets ok 1L, chłodziarka AM500, 65kg LR, 25kg LS, pokolce , błazenki, anthiasy i inne, głównie korale LPS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak przystalo na prawdziwego hackera , gram na instrumencie :):D:D bo tak w necie wyczytalem ze hacker powinien grac na instrumencie i nigdy sie nie przyznawac ze jest hackerem :) no to ja gram i nikomu o niczym nie mowie , co by mnie nikt nie nakryl :) , i tego nom co ja tu mialem jeszcze powiedzeic , no ze gram na pianinie (samouk jestem ) R@f@l mnie uslyszal niechacy na skype to omalo mu uszy nie odpadly :)

Pianino uspokaja , zwlaszcza rozestrojone takie :)

Na gitarze probowalem to nie potrafie , policzylem nia zeberka w kaloryferze :) sie narobilo , a sprztania ile bylo :D :D

Co ja jeszcze potrafie ..? potrafie uszyc spodnie , bardzo eleganckie na kancik :D sie znudow kiedys nauczylem .

W zasadzie wszystkiego potrochu potrafie i nigdy nie doszedlem w niczym do perfekcji , ale to i lepiej bo pewnie musial bym robic jedno i t osamo w "kolo wojtek":D

Ide sapc , chyba mnie nie zle przygrzalo to sloneczko dzisiaj:D

pozdr...

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja jestem zlodziejem i handluje a poza tym lubie szybkie samochody ot moj nick maje malenstwo ma 380 koni i piekne kobiety moja zona to modelka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He he RS4 za dużo młodych wilków się naoglądałeś :)

Choć nie mówie bo żony twojej ani auta nie widziałem a jedynie baniak - a korale jak z juchty nie wylądają tylko na uczciwie kupione :)

No chyba że ty z mafii paliwowej :D

550L, ATI BM 200, 2x Tunze Stream 6100, Nano Wavebox + UPS, obieg OR3500, 2x80W 2x54W T5 + 210W LED CREE, sciemniane oswietlenie, komputer Profllux II plus EX, sump 110L, filtr z Bio pellets ok 1L, chłodziarka AM500, 65kg LR, 25kg LS, pokolce , błazenki, anthiasy i inne, głównie korale LPS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ihyhyhhyhyhyyh :):D:D i to pewnie u sasiada bo swojego TV nie posiada :) :) (bron bosze sie nie obraz bo to tylko zart )

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz swirlej nigdy nic nie wiadomo - ja też widze że ostatnio tylko na akwa ładuje i jak tak dalej pojdzie z tymi logarytmicznie rosnącymi kosztami do się będe musiał wyprzedawać :D A RS4 ma dłużej akwa ode mnie hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec tak niedowiarki oto moje audi rs4 zone wkleje jutro

769-rs4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh

na nightwisha to dzisiaj jade

zanczy sie za pare godzin na stadion do chorzowa

14.00 - 14.30 - Dragonforce

14.45 - 15.15 - Frontside

15.30 - 16.10 - Primal Fear

16.30 - 17.15 - Behemoth

17.40 - 18.40 - Kreator

19.10 - 20.40 - Nightwish

21.30 - Iron Maiden

"______________________ Akwarium 590l; obieg deltec HLP5250; cyrkulacja Tunze Turbelle Stream kit TS07, MJ 1200; Deltec APF600; 2x HQI 150W, 3 x T8 40W;Mieszacz DIY; NR1000; RO+DI; dolewka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam mercedesa fajnego od 3 miesiecy i sie wcale nim nie chwale jak rs4 :), o tutaj jest :)

A mojej zony to tylko moge wam pokazac dlugie nogi, jak da sobie kliknac fotke;) :D

przod4qz.jpgtyl1er.jpg

siedzenia4hn.jpgwnetrze6xy.jpg

PS ; zapomnialem :) tez jestem zlodziejem jak rs4 tylko robie to w miare inteligentnie :)

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swirlej dobra dobra juz widzialem te nogi nie oszukuj :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze ktorys z was napisal by mi cos o jezach co ? jest na ogolnym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a poza tym to nawet niezly temat bo w zyciu was pewnie nie bede widzial wiec moze kazdy wklei swoja fotke ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja swoja juz wklejalem , teraz Twoja kolej :D

scfany zlodziej hehe:D chce mnie dobrze zobaczyc a pozniej mi skroi autko :) hyhyhyhhy

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rs ja jak przeczytales powyzej tez jestem pasjonatem mocy, a niestety nie widze Twoich zdjec tzn samochodu.

wez zapodaj jeszcze raz.

a jesli naprawde masz te 380KM to ja mam o jakies 200 mniej :D

Dany

130x70x50

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swirlej ładna C-ksa:) Jestem Fanem Mesi:D rs4 Coś nie widać Twoich zdjęć, Jestem Ciekaw jak wygląda twe 400konne Audi:) I nie tylko one:D:D:D

--------------------------------

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja Gram na gramofonie tralitralajla:)

A tak serio to jestem na etapie szukania jakiś dobrych studiów:)

Jestem Hodowcą Roślin OWADOZERNYCH:) od 01.07 ruszam na maxa z moimi roślinkami:)Na stronce która sie proektuje (www.rosiczka.pl)

Oczywiscie mam Pico-Rafke:)

I ogólnie To by było wszystko:)

Pozdrawiam

Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swirlej - to coś czuje że jak zrobisz akwarium i nie będzie co przy nim już robić to z nudów pewnie tego mesia na DIY cabrio przerobisz - z wbudowanym nano - coś jak Pimp My Ride :D

A zresztą co ja pisze tu za bzdury - "nie będzie co robić przy akwa morskim" - BUUUHAHAHAHA :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe super pomysł z tym Piso-reef w mesiu:) Mozesz zabudować je w tylnym fotelu:) Odpieniaczyk i reszta filtracji w bagażniku:) A piana zeby leciała z rury wydechowej:):D

This Is It Pimp My Ride By Swirlej:D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OOOooooo Moze by tak zastosował pompy na Diesla:):D Odpieniacz to dopiero by pienił:) A jaka ekonomia:)

Gdzies widzialem przyczepe z systemem uzdatniania wody:) Za 5 tys zl:) I krysztal wode mozna ze wszystkiego uzyskać !!

Więc Swirlej zabieraj sie za DIY My Mesiu:)

Pozdrawiam

Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.