Skocz do zawartości
dark.f

Dzien dziecka :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

jak juz zdazyliscie zauwazyc jest wlasnie dzien dziecka :), i jak to bywa poczekalem do dziesiaj bo wlasnie wczoraj urodzil mi sie synek hyhy:D normalnie to slow nie mam by to opisac wazy 2850 i jest baaardzooo wysoki bo az 52 cm :) musialem sie wkoncu pochwalic nie bo to pewnie maly morszczak bedzie hehe, juz od najmlodszych lat :DD

pomalutku....po cichutku i baniaczek bedzie stal ..... 160l, w obiegu 210 l, Beast 400P, HQI 150W 10K, OR 2500, sump 54l,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha musze podzienkowac Swirlejowi za dobre rady THX wielkie THX :) i za gratulacje hehe :D bedziesz wiedzial o co chodzi :)

pozdrawiam...

pomalutku....po cichutku i baniaczek bedzie stal ..... 160l, w obiegu 210 l, Beast 400P, HQI 150W 10K, OR 2500, sump 54l,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

No to kolego masz ładny prezent na dzien dziecka, GRATULACJE byłem w podobnej sytuacji niedawno co Ty, więc wiem co czujesz :) :)

Pozdrawiam Roman

gdzie jest nemo ? www.republika.pl/akwariummorskie/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serdeczne gratulacje! Jednak dziecko wyczuje spisek nosem, że mu urodzinki zaplanowaliście z Dniem Dziecka :) , a wiadomo takie połączenie niczego dobrego nie wróży dla przyszłych prezentów :)

500 litrów 140x60x60 działa od 02.09.2008 r. + sump 105x48x36, AM OR 3500, cyrkulacja 2 x Tunze 6100 + 1 x Tunze 6105 z multikontrolerem + 1 x Jebao WP-40 do falowania, Bubble Magus 250s, lampa 2x120W led,LR ok. 70 kg, LS 45 kg, ARM od mufti, balling i podmiany co tydzień ok. 8%, sól AF, dozowane 2 ml ABCM codziennie, zależnie od obserwacji co tydzień lub dwa Prodibio BioDigest i Bioptim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje! Coraz wiecej tu tatusiow, kiedy przyjdzie na mnie kolej to sie bede mial z kim konsultowac :)

http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję!!!!!

Też będę miał synka niedługo... no jeszcze 3 miesiące muszę poczekać :-)

Swoją drogą Świrleju nie wiedziałem, że w dziedzinie "robienia" chłopaków jesteś takim ekspertem. Ciekaw jestem cóż to były za rady, że wyszedł chłopak :)

Pozdrawiam Jacek 3_2.gif 370l, sump 100l, 40kg LR, 4*T5 54W DSCF2002.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki chlopaki nawet niewiecie jaki jestem szczesliwy hyhy:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Hara

to nie o takie rady chodzilo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra dobra :) Jeszcze raz ogromne gratulacje i duuużo zdrowia dla całej rodzinki!

Pozdrawiam Jacek 3_2.gif 370l, sump 100l, 40kg LR, 4*T5 54W DSCF2002.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@dark.f

cytat"dzieki chlopaki nawet niewiecie jaki jestem szczesliwy hyhy"

Oj nie mów, doskonale wiem jak się człowiek wtedy czuje. Byłem przy całym porodzie, był ciężki, wspierałem żonę, pomagałem i... widziałem, jak wyskoczył, najpierw główka, następne parcie i wyskoczył cały... strach, szybkie luknięcie, czy wszystko na miejscu, rączki, paluszki, nóżki, czy twarz ok i po usłyszeniu płaczu nieprawdopodobne uczucie radości i szczęścia. "Mały" miał 4690 g i 61 cm długości więc niezły zawodnik już był. Ciekawe, czy ktoś miał większego chłopaka? :)

Jeszcze raz wszystkiego dobrego

Paweł (rah)

500 litrów 140x60x60 działa od 02.09.2008 r. + sump 105x48x36, AM OR 3500, cyrkulacja 2 x Tunze 6100 + 1 x Tunze 6105 z multikontrolerem + 1 x Jebao WP-40 do falowania, Bubble Magus 250s, lampa 2x120W led,LR ok. 70 kg, LS 45 kg, ARM od mufti, balling i podmiany co tydzień ok. 8%, sól AF, dozowane 2 ml ABCM codziennie, zależnie od obserwacji co tydzień lub dwa Prodibio BioDigest i Bioptim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

THX , no tez bylem przy porodzie zdazylem w sam raz :) ale jak weszlem to nogi zrobily mi sie jak z waty :) cholera tego uczucia to nigdy nie zapomne :)ale cale szczescie ze wszystko przebieglo bez problemu no i ja to bywa dzis trzeba zyczyc wszystkim dzieciakom wszystkiego najleprzego :D

a tak przy okazji to jak sie wkleja zdjecia do posta bo jakos mi nie idzie to wklejilbym jego zdjecie (malego morszczzaka) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dark.f :

aha musze podzienkowac Swirlejowi za dobre rady THX wielkie THX :) i za gratulacje hehe :D bedziesz wiedzial o co chodzi :)

pozdrawiam...

hehe :D spoko

pozdr..

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
rah :

Serdeczne gratulacje! Jednak dziecko wyczuje spisek nosem, że mu urodzinki zaplanowaliście z Dniem Dziecka :) , a wiadomo takie połączenie niczego dobrego nie wróży dla przyszłych prezentów :D

HAHA :)

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hara :

Gratuluję!!!!!

Też będę miał synka niedługo... no jeszcze 3 miesiące muszę poczekać :-)

Swoją drogą Świrleju nie wiedziałem, że w dziedzinie "robienia" chłopaków jesteś takim ekspertem. Ciekaw jestem cóż to były za rady, że wyszedł chłopak :)

hyhhyhyhhy :D nie oto wogole chodzilo :)

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darek , mam wkleic malego morszczaka za Ciebie ? a zreszta powinienes zrobic tosam mysle :)

pozdr...

Ps; Na gadu powiem Ci co i jak .

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WAM ZYCZE:)855-pijacy.gif

Akwa 375l + sump 126l Odpieniacz ATI - Bubble Master 200,Lampa ATI Power Module T5 4x 80W ,Cyrkulacja pompy Tunze 6060-6080,Tunze -Nano Wavebox + Gł QuiteOne-4000l,GroTech - TEC III NG - dozownik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.