Skocz do zawartości
mallyy

Oświetlenie LED

Rekomendowane odpowiedzi

Zna ktoś może miejsce/firmę, która podjęłaby się wykonania lampy LED na zamówienie?

Kompletnie nie znam się na tym a żaden z produktów na rynku nie jest ani fajny ani w przyzwoitej cenie.

900L zbiornika Mitoja 3D już sklejone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zna ktoś może miejsce/firmę, która podjęłaby się wykonania lampy LED na zamówienie?

Kompletnie nie znam się na tym a żaden z produktów na rynku nie jest ani fajny ani w przyzwoitej cenie.

900L zbiornika Mitoja 3D już sklejone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak patrząc na koszty lamp DIY to jeśli zlecisz to jakiejś firmie, to na pewno nie wyjdzie taniej niż to co jest na rynku. Chyba, że zrobi to jakiś amator dłubacz, to może, ale wtedy jakość może być wątpliwa

Sygnatura;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak patrząc na koszty lamp DIY to jeśli zlecisz to jakiejś firmie, to na pewno nie wyjdzie taniej niż to co jest na rynku. Chyba, że zrobi to jakiś amator dłubacz, to może, ale wtedy jakość może być wątpliwa

Sygnatura;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lampki pacyfic sun sa wg mnie bardzo fajne. Nowe lampy maja bardzo przyzwoite ceny a i Przemek pisal cos o update cen w najblizszym czasie wiec cos moze bys wybral. :nono

ff37c322e831cc203da4ccb0e5154311u1046a915.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lampki pacyfic sun sa wg mnie bardzo fajne. Nowe lampy maja bardzo przyzwoite ceny a i Przemek pisal cos o update cen w najblizszym czasie wiec cos moze bys wybral. :)

ff37c322e831cc203da4ccb0e5154311u1046a915.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do "przyzwoitej ceny" to kwestia portfela - czyli sprawa indywidualna, ale jeśli np. lampy Przemka nie są dla Ciebie fajne to już chyba tylko NASA powinieneś zlecać.

PS. zaznaczam że nie mam żadnego interesu w reklamowaniu lamp Przemka, powiem więcej WRĘCZ GO NIE LUBIĘ gdyż żal mi d*pę ściska że to On je robi a nie ja...

380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do "przyzwoitej ceny" to kwestia portfela - czyli sprawa indywidualna, ale jeśli np. lampy Przemka nie są dla Ciebie fajne to już chyba tylko NASA powinieneś zlecać.

PS. zaznaczam że nie mam żadnego interesu w reklamowaniu lamp Przemka, powiem więcej WRĘCZ GO NIE LUBIĘ gdyż żal mi d*pę ściska że to On je robi a nie ja...

380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wracajac do tematu... jesli to ma byc DIY, to jest tu wielu kolegow, ktorzy daliby rade :nono

ew. jakies "niespecyficzne" zamowienie moze rgblighting ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wracajac do tematu... jesli to ma byc DIY, to jest tu wielu kolegow, ktorzy daliby rade :)

ew. jakies "niespecyficzne" zamowienie moze rgblighting ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też chętnie bym kogoś takiego znalazł, bo mam problem z dobraniem lampy na akwarium długości 130cm i szerokości 50cm. wolałbym żeby to była jedna lampa a takiej w sprzedaży nie ma :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też chętnie bym kogoś takiego znalazł, bo mam problem z dobraniem lampy na akwarium długości 130cm i szerokości 50cm. wolałbym żeby to była jedna lampa a takiej w sprzedaży nie ma :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Załóż temat na drugim forum, może ktoś ci pomoże

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Załóż temat na drugim forum, może ktoś ci pomoże

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.