Skocz do zawartości
Sebastiuan

Lublin szafka

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko Łukasza ojciec

..............................................2651-obraz%20055%20%5B1600x1200%5D.jpg..............................................

FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną :) 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko Łukasza ojciec

..............................................2651-obraz%20055%20%5B1600x1200%5D.jpg..............................................

FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną :) 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dam Ci namiar jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dam Ci namiar jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
#324150 Sebastiuan :

Bardzo mi dużo mówi ... tam w Szczecinie Grzesiek robi pierogi dobre;d

Padłem :):):nono

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
#324150 Sebastiuan :

Bardzo mi dużo mówi ... tam w Szczecinie Grzesiek robi pierogi dobre;d

Padłem :):):)

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.metkolor.pl/ - okazuje się że wszystkie drogi w Lublinie prowadzą w to samo miejsce:)

Jacek: ojciec Łukasza pracował tam gdzie też robił gość z metkolor, który wygląda na to że zleca właśnie swojej starej firmie:)

Olek: metkolor to ten gość do którego namiary Ci podałem ostatnio.

Seba - zadzwoń do metkolor (p. Marek) i powiedz o co chodzi, z tego co widzę to realizacje są szybkie. Mój stelaż będzie też tam robiony...

Qlfon, Lublin

Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000,

Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016.

Obecnie: prawie FOWLR:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.metkolor.pl/ - okazuje się że wszystkie drogi w Lublinie prowadzą w to samo miejsce:)

Jacek: ojciec Łukasza pracował tam gdzie też robił gość z metkolor, który wygląda na to że zleca właśnie swojej starej firmie:)

Olek: metkolor to ten gość do którego namiary Ci podałem ostatnio.

Seba - zadzwoń do metkolor (p. Marek) i powiedz o co chodzi, z tego co widzę to realizacje są szybkie. Mój stelaż będzie też tam robiony...

Qlfon, Lublin

Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rafał to jeszcze powiedz gdzie w Lublinie pierogi dobre są, to już każdy skorzysta :nono

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rafał to jeszcze powiedz gdzie w Lublinie pierogi dobre są, to już każdy skorzysta :)

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to nie wiem, ale kiedyś to w Karczmie Słupskiej kupowałem:) ale zamknęli:)

A tak serio: www.metkolor.pl - robione to przez SAMODZIELNY PUBLICZNY

ZAKŁAD ZAOPATRZENIA ORTOPEDYCZNEGO - mają duże doświadczenie w obróbce nierdzewki dla potrzeb szpitali (meble medyczne i takie tam ustrojstwa do rehabilitacji ortopedii i innych zabawek z którymi raczej nie mamy ochoty mieć nic wspólnego.

PS> Kończę bo mnie Skoczek pokarze:)

Qlfon, Lublin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to nie wiem, ale kiedyś to w Karczmie Słupskiej kupowałem:) ale zamknęli:)

A tak serio: www.metkolor.pl - robione to przez SAMODZIELNY PUBLICZNY

ZAKŁAD ZAOPATRZENIA ORTOPEDYCZNEGO - mają duże doświadczenie w obróbce nierdzewki dla potrzeb szpitali (meble medyczne i takie tam ustrojstwa do rehabilitacji ortopedii i innych zabawek z którymi raczej nie mamy ochoty mieć nic wspólnego.

PS> Kończę bo mnie Skoczek pokarze:)

Qlfon, Lublin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rafał moja mama robi superowe, może do kawki zacznę częstowac:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rafał moja mama robi superowe, może do kawki zacznę częstowac:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Olo :nono Pierogi ruskie + kawa ? Ujjjj kibelek musisz jeszcze dorobić w sklepie :)

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Olo :) Pierogi ruskie + kawa ? Ujjjj kibelek musisz jeszcze dorobić w sklepie :)

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I wszystko jasne ,po co te nerwy myślałem że " morszczaki " w lublinie się znają i każdy wie co i gdzie

pozdrawiam Jacek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I wszystko jasne ,po co te nerwy myślałem że " morszczaki " w lublinie się znają i każdy wie co i gdzie

pozdrawiam Jacek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierogi w Karczmie Słupskiej były beznadziejne.. za to kopytka całkiem całkiem:)). Kiedyś mieszkałem w tym bloku na Racławickich.. dobre stare czasy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierogi w Karczmie Słupskiej były beznadziejne.. za to kopytka całkiem całkiem:)). Kiedyś mieszkałem w tym bloku na Racławickich.. dobre stare czasy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

był kiedyś Bar Kolejowy - pierogi wyśmienite,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.