pio7 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2011 Rozglądam się za działka na warmi/mazurach, z dostępem do jeziora - linia brzegowa, rekreacyjna, w cenie do 50zł/m2. Mam już jeden typ, byłem i oglądałem, natomiast ciągle szukam i rozglądam się. Te najfajniejsze są w cenach ok 120-w górę, często odsprzedawane po odkupieniu za niższą cenę :/ Tak pomyślałem że zapytam kolegów i koleżanki z forum. Może komuś z was trafiła się oferta ziemi z linia brzegową, prosił bym o ewentualne namiary. Zrewanżuje się weekendem na rybkach suto zakrapianym Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7220481 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2011 Przerabiałem ten temat jakiś czas temu ale postanowiłem odłożyć to na emeryturę (jak dożyję) Generalnie jest to bardzo ciężki temat. Trzeba jeździć i szukać w każdy weekend. Jeśli chcesz kupić działkę z linią brzegową za 50 zł/metr to życzę Ci powodzenia - szczerze. W tej cenie od razu zapomnij - no chyba że rolna - zawsze namiot sobie postawisz :-) Moi znajomi kupowali działkę przez 3 lata tzn jeżdzili i pytali okolicznych mieszkańców czy ktoś nie ma - tylko tak - bo na rynku nieruchomości to wiesz co jest. Dowiedz się koniecznie w MPZP co możesz postawić na działce z linią brzegową bo często jest tak że nic i wtedy kiszka. Polecam Ci skierować poszukiwania na woj. Kuj-POM na pojezierze Brodnickie. Walisz prosto dwupasmówką na Płońsk i odbijasz na Sierpc, Brodnicę - dużo lepszy dojazd z Wawy co jest megaważne. Poza tym piękne okolice, lasy, jeziora Aha - jak mi się trafi fajna działka za 50 zyla to Ci na pewno o tym powiem :-))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2011 Jak by komuś obiło się o uszy to proszę o cynk. Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość michalfa Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2011 W okolicach Brodnicy moge Ci poszukać bo często bywam i mam kilku znajomych w temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2011 Poproszę w takim razie Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2011 Ponawiam prośbę o pomoc Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2011 Ponawiam apel do forumowiczów Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość michalfa Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2011 Kolega weterynarz, który dużo jeździ po terenie Brodnickiego Parku robi rozpoznanie. Jak coś będe wiedział to PW dam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2011 Nie wiem czy w pobliżu Jeziora coś na mazurach się znajdzie prędzej gdzieś na wsi, jak jest drenowane Pole to góra 5-6 Godzin pracy koparki i piękny staw byś samemu sobie wykopał wtedy byś sam i ryby wpuścił i miał pewność że ci nie uciekną chyba że ktoś by złowił. Ja mam po Ojcu działkę w okolicach Kutna i teraz tylko czekam aż woda wyschnie i się biorę za pogłębianie i poszerzanie Stawu żeby Trawy nie kosić Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2011 Można i tak Mi zależy jednak na czymś ciut innym. Dzięki i czekam na ewentualne info. Pozdrawiam Wszystkich!! Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach