Pod tym względem obsady rybnej mam zbliżone tendencje. Do czasu delikatnej redukcji raczej nic nowego się nie pojawi.
W zeszłym tygodniu odwiedziłem koralomanie - i coś co mnie bardzo zaskoczyło - w baniakach jest czysto i jasno - niewielki minus za niebieskie oświetlenie LED w przypadku euphylii gdzie muszę zgadywać jaki to będzie miało kolor w bardziej neutralnym oświetleniu... Ceny niektórych korali przytłaczają w porównaniu z wielkością oferowanego odłamu. Jednak po zakupach wróciłem zadowolony z wizyty bo ta "czystość" jest wg mnie miłą odmianą...
Historia edycji
Pod tym względem obsady rybnej mam zbliżone tendencje. Do czasu delikatnej redukcji raczej nic nowego się nie pojawi.
W zeszłym tygodniu odwiedziłem koralmanie - i coś co mnie bardzo zaskoczyło - w baniakach jest czysto i jasno - niewielki minus za niebieskie oświetlenie LED w przypadku euphylii gdzie muszę zgadywać jaki to będzie miało kolor w bardziej neutralnym oświetleniu... Ceny niektórych korali przytłaczają w porównaniu z wielkością oferowanego odłamu. Jednak po zakupach wróciłem zadowolony z wizyty bo ta "czystość" jest wg mnie miłą odmianą...
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.