qba25 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2011 witam,moze ktos mial juz podobny problem i wie jak go rozwiazac,,nie chca mi sie otwierac niektore strony internetowe a w szczegolnosci NR ,niektore tematy nawet jesli sie juz otworza to sa strasznie rozciagniete w dol, a te gdzie jest duzo zdjec to sie wogole nie otworaja,cos z tym mozna poradzic ??dodam ze dopoki nie wyjechalem na urlopik w gory wszystko bylo cacy, tam po polaczeniu przez wifi cos sie podzialo ale myslalem ze to wina slabego neta jednak nawet po powrocie mam to samo,dodam ze kompa przeskanowalem nortonem i nic nie wykryl, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 14 Lipca 2011 a historie wyczyściłeś? Za duzo siedzisz na NR odświeżasz... wiec trzeba co jakis czas usuwać historie, ciasteczka. Mam nadzieje ze pomoze! Pozdro! Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 14 Lipca 2011 Zakładam sie o piwko że masz IE, jeśli wygrałem to..... albo wgraj firefoxa albo zrób update IE. Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2011 no to Skoczku jestem ci winny dobre pyfko wgralem firefoxa i smiga :)dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 14 Lipca 2011 Hehehe Problem jest w wersji Twojej IE, jest to 7.0 albo niżej. Stąd problemy A piweczko wychylimy może na jakiś zlocie albo coś takiego, tak czy siak pozdrawiam Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 14 Lipca 2011 witam,moze ktos mial juz podobny problem i wie jak go rozwiazac, Najpierw napisz jakie masz parametry wody Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 14 Lipca 2011 Najpierw napisz jakie masz parametry wody A ja myśle że to wina Po4 Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2011 tez tak na poczatku pomyslalem ale stawialem na no3 i niskie zasolenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach