kosa46 Zgłoś Napisano 31 Lipca 2011 Witam czy ten skimmer Aquael-Skimmer PS 300 cokolwiek pieni uzyłbym go do akwarium o pojemnosci około 100 litrów.Miał go ktoś jakie wrażenia. Cytuj Jebao WP40,led 120W,T5 2x24 ,310 litrów + sump 96 litrów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodzyngit Zgłoś Napisano 31 Lipca 2011 moim zdaniem do 100L szkoda kasy, czasu i zabawy za chwile i tak wymienisz na pompę z igiełką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spajdi Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2011 Witam czy ten skimmer Aquael-Skimmer PS 300 cokolwiek pieni uzyłbym go do akwarium o pojemnosci około 100 litrów.Miał go ktoś jakie wrażenia. Jako rozwiązanie tymczasowe w zupełności wystarczy, jest upierdliwy bo trzeba często kostki wymieniać, ale ja tak ponad rok ciągnąłem w 72l i NO3 cały czas było 0 wg. Saliferta... Ja mam aktualnie PS-300 "przerobiony", tzn. zasilony z pompy z igiełką i jest spoko więc później nie będziesz musiał go wyrzucać tylko można coś z niego zrobić więc IMHO na początek to dobry wybór za małą kasę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach